ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Σε λαικό προσκύνημα έχει μετατραπεί η Εκκλησία του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου Κερατέας . Συγκλονιστικές μαρτυρίες για θαύματα.

Σε λαικό προσκύνημα έχει μετατραπεί η Εκκλησία του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου στην Κερατέα Αττικής.

Μικροί και μεγάλοι έρχονται από κάθε γωνιά της Ελλάδος για να προσκυνήσουν την εικόνα του Ταξιάρχη που ανοίγει τα μάτια και θεράπευσε τον μικρό Γιάννη βοηθώντας τον να περπατήσει.

@ekklisiaonline

#Παράκληση στον Αρχάγγελο #Μιχαήλ σε #Εκκλησία στην Κερατέα. #Ύμνος #Προσευχή #Αρχάγγελος #Ταξιάρχης #ΑρχάγγελοςΜιχαήλ #ΤαξιάρχηςΜιχαήλ #Ορθοδοξία

♬ original sound – Εκκλησία Online

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Πλήθη λαού συρρέουν από το πρωί στην Εκκλησία Αγίου Ιούδα Θαδδαίου στην Κερατέα Αττικής όπου δακρύζει η εικόνα του Ταξιάρχη Λαυριώτη.

Δεκάδες πιστοί προσέρχονται στην Εκκλησία Αγίου Ιούδα Θαδδαίου στην Κερατέα Αττικής όπου δακρύζει η εικόνα του Ταξιάρχη Λαυριώτη.

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Απίστευτες εικόνες σήμερα στην Εκκλησία του Ταξιάρχη Λαυριώτη. «Νιώσαμε τράνταγμα σα σεισμό, έτρεχαν τα μάτια του».

Μέγα σημείο εμφανίσθηκε σήμερα στην Εκκλησία Αγίου Ιούδα Θαδδαίου στην Κερατέα. Δεκάδες πιστοί επώνυμα καταμαρτυρούν το θαύμα.

«Νιώσαμε τράνταγμα σα σεισμό, έτρεχαν τα μάτια του κόκκινα συνέχεια» είπαν οι προσκυνητές.

Ειδοποιήθηκε η Μητρόπολη Μεσογαίας.

Οι υπεύθυνοι του Ναού μας είπαν πως τα μάτια του Ταξιάρχη έγιναν καταγάλανα, κάποια στιγμή όλοι ένιωσαν ένα δυνατό σεισμό μέσα στον Ναό με αποτέλεσμα να πέσουν τα αντικείμενα και οι εικόνες.

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.