Μάθημα εκτός εργαστηριών για καλό σκοπό πραγματοποίησαν το πρωί της Πέμπτης(12/12) ο μοναδικός μαθητής, οι μαθήτριες και oι καθηγήτριες Μάγδα Σωτηριάδου & Κατερίνα Αράπογλου του Τμήματος Μανικιούρ –Πεντικιούρ των εργαστηρίων δεξιοτήτων του ΚΕΣΟ. Όλη η ομάδα μαζί με τις τρείς συνεργαζόμενες με το ΚΕΣΟ κομμώτριες, την Λεόνα, την Αγγελική & την Έλενα, τα μελή του ΔΣ του ΚΕΣΟ Έφη Μπέκου, Μαρία Τάταρη & Σοφία Κώνστα-Πέππα, το μέλος της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου της ΙΑΑ Ελένη Αμανατιάδου και με συντονίστρια την Διευθύντρια του ΚΕΣΟ κα Μαίρη Πίνη , στις 10 το πρωί της Πέμπτης, πέρασαν για μια ακόμα φορά, την είσοδο του Ιδρύματος «Μ. Κόκκορη», που φιλοξενεί άτομα με σύνδρομο Down και βαρύ αυτισμό, για να καλλωπίσουν τα φιλοξενούμενα άτομα, εν όψη Χριστουγέννων!

Οι εκδηλώσεις άδολης και πραγματικής αγάπης από τα «Κορίτσια του Ιδρύματος» δεν περιγράφονται με λόγια. Οι αγκαλιές άνοιξαν φιλιά έδιναν και έπαιρναν. Ακόμα και δώρα αντηλλάγησαν από αμφότερες τις πλευρές. Έτσι, το εργαστήριο εργοθεραπείας του Ιδρύματος, που οδήγησαν την «ισχυρή ομάδα του ΚΕΣΟ οι κυρίες Μαρία Μπαζώρα Διευθύνουσα, Αναστασία Κουτεντή, Κοινωνική Λειτουργός και η προϊσταμένη κα Άρτεμις Σταθοπούλου, μετατράπηκε salon de beaute & de coiffure.

Όλα κίνησαν κατ΄ ευχή. Η περιποίηση της κόμης αλλά και των άνω και κάτω άκρων των φιλοξενουμένων κοριτσιών, έγινε σύμφωνα την βούληση τους, αφού και αυτές δεν παύουν να αναζητούν το ωραίο, ως πλάσματα του ιδίου Δημιουργού με όλες μας. Τέλος αναλογιζόμενες τις ανάγκες του Ιδρύματος «Μαρίας Κόκκορη για άτομα με σύνδρομο Down» σε υλικά αγαθά και τρόφιμα, προσφέραμε σε ποσότητα από το κοινωνικό μας παντοπωλείο είδη καθαρισμού & προσωπικής υγιεινής και αυγά.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.