Την επόμενη εβδομάδα θα βρεθεί στο Πάμφορο και στον Πολύανθο.

Γνωστό έγινε το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Μητρόπολης σήμερα 31/03 στις 18:00 θα τελέσει την θεία λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στο ναό Αγίου Γεωργίου Προσκυνητών.

Την Παρασκευή 02/04 στις 19:00 θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία της Γ’ Στάσεως των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο στο ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ροδίτη.

Την Κυριακή το πρωί 04/04 της Σταυροπροσκυνήσεως, θα ιερουργήσει στο ναό Αγίου Νικολάου Ιάσμου. Στις 18:00 θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Κατανυκτικού Εσπερινού της Γ’ Κυριακής των Νηστειών στο ναό της Tου Θεού Σοφίας Κομοτηνής, κατά την διάρκεια του οποίου θα μιλήσει ο αρχιμανδρίτης Οικουμένιος Μαρκόπουλος με θέμα: «Ο Σταυρός στη ζωή των Χριστιανών».

Την Τρίτη 06/04 στις 18:00 θα τελέσει την Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στο ναό Αγίου Γεωργίου Παμφόρου. Τέλος την Τετάρτη 07/04 στις 18:00 θα τελέσει την θεία λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στο ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Πολυάνθου.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.