Σε καραντίνα έχουν μπει εδώ και λίγες ημέρες τα γραφεία του Πατριαρχείου Γεωργίας στην Τιφλίδα εξαιτίας της διασποράς της παραλλαγής ‘Ομικρον από την οποία νόσησαν εργαζόμενοι του Πατριαρχείου.

Σύμφωνα με τον γραμματέα του Πατριάρχη π. Μιχαήλ Μποτκοβέλι πολλοί άνθρωποι στο Πατριαρχείο, μεταξύ των οποίων και ο ίδιος, αρρώστησαν. «Για τον λόγο αυτό, έχουμε τεθεί σε καραντίνα και η πρόσβαση στο κτίριο του Πατριαρχείου είναι περιορισμένη», ανέφερε.

Επίσης, σημείωσε ότι έχουν νοσήσει αρκετές μοναχές στο μοναστήρι που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Πατριαρχείου. Ωστόσο, οι μοναχές δεν έχουν καμία επαφή με τους υπαλλήλους του Πατριαρχείου.

Σύμφωνα με την υπηρεσία Τύπου του Πατριαρχείου Γεωργίας , αυτή τη στιγμή η κατάσταση της υγείας Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλία είναι καλή. Η προσωπική του γιατρός μάλιστα, Τσισάνα Σαρτάβα, δήλωσε: «Νιώθει πάρα πολύ καλά.»

Τέλος, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση η κατάσταση της υγείας των μοναχών στη Μονή Πατριαρχείου είναι ικανοποιητική και σε λίγες μέρες λήγει η περίοδος απομόνωσής τους.

ope.gr

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.