ΟΠΕΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ : Απίστευτες καταγγελίες έρχονται στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE σχετικά με τον αριθμό των επιχειρήσεων που έκαναν αιτήσεις για τη ρύθμιση σε μια τόσο δύσκολη περίοδο.

Σύμφωνα με 3 λογιστικά γραφεία που έστειλαν τα στοιχεία στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, από τις 10 επιχειρήσεις που έκαναν αίτηση μόνο η 1 γινόταν δεκτή.

Υπήρχαν παραδείγματα εταιριών με τζίρο άνω των 7 . 000. 000 ευρώ των οποίων την αίτηση απέρριψε το σύστημα και την 1η και τη 2η φορά με αδιαφανείς διαδικασίες.

Ποιες ομάδες δικαιούνται το Επίδομα παιδιού α21 του ΟΠΕΚΑ

Επίδομα παιδιού 2020. Πότε θα καταβληθεί η τρίτη δόση

Επίδομα παιδιού 2020. Καταβολή της τρίτης διμηνιαίας δόσης για το 2020 στους δικαιούχους του επιδόματος παιδιού

Η τρίτη (Γ) διμηνιαία δόση του 2020 αφορά τους μήνες Μάιο και Ιούνιο και θα καταβληθεί, όπως ορίζει ο νόμος, την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020 σε όλους όσοι έχουν υποβάλλει αίτηση Α21 για το 2020

Πληρωμή των προνοιακών και διατροφικών επιδομάτων Ιουλίου 2020

Η πληρωμή στους δικαιούχους γίνεται μετά την έγκριση με υπουργική απόφαση δαπάνης σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου Εργασίας, οικονομικού έτους 2020, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) για την κάλυψη της καταβολής (δαπάνες χορήγησης προνοιακών παροχών σε χρήμα σε ΑμεΑ)

Η πληρωμή από τον ΟΠΕΚΑ μηνός Ιουλίου 2020 στους δικαιούχους των προνοιακών και διατροφικών επιδομάτων θα γίνει την τελευταία εργάσιμη του Ιουλίου 2020 δηλαδή την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

Τσαντίρης Νίκος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.