Πίτα έκοψαν το μεσημέρι της Τετάρτης(13/1), στο χώρο των ΚΔΒΜ-1 Εργαστηρίων Δεξιοτήτων, οι άνθρωποι του ΚΕΣΟ, στο πλαίσιο μιας λιτής, ζεστής και άκρως οικογενειακής εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε σε μια αίθουσα 120 τ.μ. Όλες και όλοι οι συμμετέχοντες φορούσαν μάσκα, για το διάστημα που δεν έτρωγαν. Την πίτα παρασκεύασε και έκοψε η Διευθύντρια του ΚΕΣΟ κα Μαίρη Πίνη.

Κατά την ώρα της κοπής, έκανε ένα σύντομο απολογισμό για το 2020 και χαιρέτησε με αισιοδοξία το 2021, παρά τις ανατροπές των ρυθμών της καθημερινότητας, καθώς και της λειτουργικότητας που έχει προκαλέσει ο Covid-19. Παραβρέθηκαν τα στελέχη της Κοινωνικής Υπηρεσίας κυρίες Πόπη Ζούλια και Λένα Παγώνη, η αναπληρώτρια ψυχολόγος κα Δώρα Τσόγκα η οποία ήταν η τυχερή, αφού σε αυτήν, έπεσε το φλουρί, η υπεύθυνη προγραμμάτων του ΚΕΣΟ και διαχειρίστρια του προγράμματος ERASMUS, που αυτό το διάστημα, υλοποιεί το ΚΕΣΟ κα Ειρήνη Ανδριώτη, ο Τεχνικός Δικτύων, που εργάζεται στο ΚΕΣΟ μέσω Κοινωφελούς προγράμματος του ΟΑΕΔ κ. Μιχάλης Χρήστου, οι άνθρωποί μας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο κ. Νίκος Σοφιανίδης και Κωνσταντίνος Σαλεβουράκης και η καθηγήτρια Ρωσικών Ελένη Πιέρρου η οποία ακολούθως πραγματοποίησε διαδικτυακά το μάθημα της. Η Διευθύντρια του ΚΕΣΟ δεν ξέχασε το Προεδρείο του Ιδρύματος τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες, που έλειπαν, λόγω των περιορισμών του Covid-19.

Έτσι κόπηκε κομμάτι για τον Μακαριώτατο & Πρόεδρο του ΚΕΣΟ, τον Αναπληρωτή Πρόεδρο Πανιερώτατο Μητροπολίτη Φαναρίου κ. Αγαθάγγελο, τα μέλη του ΔΣ, την Γραμματέα του γραφείου κα Μαρία Νικολάου, τον λογιστή του ΚΕΣΟ κ. Απόστολο Τσόγκα τον συντηρητή της ιστοσελίδας κ. Δημ. Νικολάου, τις καθηγήτριες των Αγγλικών κυρίες Μαρία Τσαούση, Κοσμετολογίας Κατερίνα Αράπογλου, τον ενδυματολόγο κ. Κυριάκο –Ρήγα Τρυπολιτσιώτη. To τελευταίο κομμάτι κόπηκε για τον συνεργάτη της πλατφόρμας zoom κ. Νίκο Βασιλάκο, που υποστηρίζει τις on line παραδόσεις. Η μικρή οικογενειακή τελετή σφραγίστηκε με ένα ποτήρι σαμπάνια Prosecco και με την κατανάλωση των καρπών της Γης, όπως μήλα, μανταρίνια, καρύδια, κάστανα και τσιπς μπανάνας, που συνόδευαν το διάκοσμο του τραπεζιού της βασιλόπιτας συμβολίζοντας την αφθονία, την χρονιά, που ανατέλλει.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.