Στον αύλειο χώρο των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων «Σύγχρονη Παιδεία» στην περιοχή Μαράθι στη Μύκονο, ιερούργησε σήμερα ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας κ. Δωρόθεος Β’ μετά από την ευγενική αποδοχή του παρακλητικού του αιτήματος από τους Διευθυντές και Ιδιοκτήτες του ιδιωτικού αυτού υπερσύγχρονου εκπαιδευτηρίου, Γεωργίου Καψάλη και Ιωάννας Πελέκη, των διδασκάλων και των εκπαιδευτικών.

Με τον Σεβ. συλλειτούργησαν ο Αρχιερατικός Επίτροπος Δήλου και Μυκόνου και καθηγητής των Εκπαιδευτηρίων των θεολογικών γραμμάτων Πρωτοπρεσβύτερος Πέτρος Μαραγκός με τον π. Γεώργιο Κουσαθανά και τον Διάκονο Γεώργιο Σταλίμερο. Παρόντες μαζί με τους εκπαιδευτικούς ήσαν και συνευχήθηκαν γονείς των παιδιών όπως και ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Στυλιανός Μπρίγγος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Νικόλαος Γκέλος, ο πρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου της Άνω Μεράς Μυκόνου και Δημοτικός Σύμβουλος Πέτρος Σταυρακόπουλος. Τα παιδιά παρακολούθησαν την Θεία Λειτουργία κατά τη διάρκεια της οποίας ο Σεβ. λειτουργικώς εξηγούσε τα τελούμενα.

Μετά τη θεία κοινωνία, ο Σεβ. κ. Δωρόθεος Β’ μίλησε με απλοϊκά λόγια και με διδακτικές ιστορίες και τους ευχήθηκε για το καλοκαίρι που έρχεται. Συνεχάρη τους Διευθυντές των Σχολείων, τους εκπαιδευτικούς για το πολύ σημαντικό έργο το οποίο επιτελούν όπως και ευχαρίστησε τον κύριο Γεώργιο Καψάλη διότι όπως είπε χαρακτηριστικά στην οικογένεια των αρίστων εκπαιδευτικών του Σχολείου έχει συμπεριλάβει και τον καλόν και Άριστο κληρικό πατέρα Πέτρο Μαραγκό.

Ο κ. Καψάλης ευχαρίστησε με λόγους επαινετικούς τον Σεβασμιώτατο για το πολυσχιδές έργο στην Ιερά Μητρόπολη και τον παρακάλεσα και πάλι να είναι επισκέπτης του σχολείου.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.