ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Σε εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη παρέλαση στην 5η Λεωφόρο με την οποία ο Ελληνισμός της Νέας Υόρκης τιμά την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.

Προηγουμένως είχε τελεστεί δοξολογία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Ελπιδοφόρου και παρουσία, μεταξύ άλλων, μελών του ελληνικού κοινοβουλίου που έφθασαν στη Νέα Υόρκη για να παραστούν στο σπουδαίο γεγονός.

Πρόκειται για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, τον ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τους βουλευτές Φίλιππο Φόρτωμα, Νίνα Κασιμάτη, Θεόφιλο Ξανθόπουλο, Μιλένα Αποστολάκη, την πρέσβειρα της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον, Αικατερίνη Νασίκα, τον γενικό πρόξενο της Νέας Υόρκης Ντίνο Κωνσταντίνο και τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Αυτιά.

Το προηγούμενο βράδυ όλοι έδωσαν το παρών στη δεξίωση των Τελεταρχών που «σκιάστηκε» από την εσπευσμένη αναχώρηση του υπουργού Εθνικής Αμυνας, Νίκου Δένδια, λόγω των γεγονότων στο Ισραήλ.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.