Την Τρίτη, 2 Νοεμβρίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου, Σικυώνος, Ζεμενού, Ταρσού και Πολυφέγγους κ. Διονύσιος, μετά από σχετικό αίτημα που του απευθύνθηκε, δέχθηκε στην «ΚΡΟΚΙΔΕΙΟ ΑΙΘΟΥΣΑ» της Ιεράς Μητροπόλεώς μαθητές του Ιδιωτικού Εκπαιδευτηρίου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ» συνοδευόμενους από τον πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Γεώργιο Μανθόπουλο, και την Φιλόλογο κ. Δήμητρα Μαχαίρα.

Σκοπός της επισκέψεως ήταν η διενέργεια συνέντευξης των «μικρών δημοσιογράφων» προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κορίνθου προκειμένου να δημοσιευθεί στην νέα εφημερίδα των Εκπαιδευτηρίων. Μέσα σε πολύ εγκάρδιο κλίμα ο Σεβασμιώτατος γνώρισε πρώτα τα παιδιά και ακολούθως απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις τους τις οποίες ευχαριστήθηκε ιδιαιτέρως.

Αποχαιρετώντας τους μαθητές ο Σεβασμιώτατος, έδωσε αναμνηστικές ευλογίες και κεράσματα ευχαριστώντας τους θερμά για την άκρως τιμητική για το πρόσωπό του επίσκεψή τους και τους ανακοίνωσε ότι η πόρτα των γραφείων της Μητροπόλεως και του Επισκοπείου θα είναι πάντοτε ανοιχτή για αυτούς.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.