Μέτρα ασφαλείας και ύψιστη ετοιμότητα για την υποδοχή του Πάπα – Αστυνομικοί και περιπολικά σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου της πρωτεύουσας – Ουρές χιλιομέτρων από τα οχήματα – Δείτε εικόνες από την κατάσταση που επικρατεί στην πρωτεύουσα.

Όλα έτοιμα για την υποδοχή του Πάπα Φραγκίσκου στην Κύπρο με τη Λευκωσία να έχει ήδη «θωρακιστεί» από νωρίς το πρωί, με την Αστυνομία να τελεί σε κατάσταση ύψιστης επιχειρησιακής ετοιμότητας.

Περιπολίες, μέλη της δύναμης σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου της πρωτεύουσας και «μπλόκα» σε κύριες οδικές αρτηρίες, με στόχο τη διασφάλιση της υψίστης ασφαλείας.

Φτάνει ο υψηλός προσκεκλημένος. 600 αστυνομικοί επί ποδός για τον Πάπα
Όπως είχε ανακοινωθεί, στην επαρχία Λευκωσίας, Λάρνακας και αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λευκωσίας θα υπάρξουν κατά διαστήματα ολιγόλεπτες αποκοπές δρόμων με τους οδηγούς να καλούνται όπως ακολουθήσουν τις οδηγίες των επί καθήκοντι αστυνομικών.

Ουρές χιλιομέτρων σχηματίστηκαν σε διάφορα οδικά σημεία της Λευκωσίας και συγκεκριμένα στην περιοχή της Πύλης Πάφου, καθώς όπως θα δείτε και στις πιο κάτω φωτογραφίες αρκετοί είναι οι οδηγοί που μετακινούνται αυτές τις ώρες, κυρίως στο κέντρο της παλιάς Λευκωσίας.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.