ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Για εκδικητική , συμπεριφορά, γενικότητες και ψεύδη στις καταθέσεις και αποδόμηση των κάταθεσεων από τη ρίζα τους , μια προς μια, είναι οι 3 άξονες βάσει την οποίων Α κινηθεί το απολογητικό υπόμνημα του π Αντωνίνου στην υπόθεση της Κιβωτου του Κόσμου.

Η υπόθεση 19χρονου

Αναφορικά με την υπόθεση 19 χρόνου ο οποίος με νέα συμπληρωματική του κατάθεση τείνει να παρουσιάσει τον π Αντωνιο ως Καθ Έξιν εγκληματία , δίδοντας βάση στους χρόνους αφήνοντας να εννοηθεί πως το έγκλημα της παρενοχλήσεως ητο συνεχιζόμενο , εκει τα στοιχεία των δικηγόρων του π Αντωνιου είναι αδιάσειστα.

Θα παρουσιαστεί επαρκές υλικό που θα καταδεικνύει την πολύ στενή σχέση του 19χρονου με π Αντωνιο, τη σχέση στοργής , τα διθυραμβικά λογια με τα οποία εκφραζόταν υπέρ του π Αντωνιου , ένα μηνα αφού βγήκε η υπόθεση της Κιβωτου, ενώ θα αναζητηθεί το κίνητρο , συνφωνα με την υπεράσπιση παρασύρθηκε το πρόσωπο αυτό από άλλο πρόσωπο που είχε κόντρα με π Αντωνιο και είχε απειλήσει τον ιερεα στο παρελθόν .

Θα αμφισβητήσουν τις καταγγελίες , κάνοντας λόγο για γενικότητες , μη στηριζόμενες σε χρονικές αναφορές .

Για τον 15χρονο στο Βόλο

Αναφορικά με την καταγγελία 15 χρόνου , ο οποίος αρχικά κατήγγειλε τις συνθήκες διαμονής με κακοποιήσεις , κλουβιά και ξυλοδαρμούς ενώ εν συνεχεια φέρεται να έπιβεβαιωσε και ασελγεια σε βάρος του , εκει η στάση της υπερασπίσεως έχει ως εξής.

Σε κάθε δομή κρατούνταν ημερολόγια κινήσεως , το καλοκαίρι του 2022 δεν συμπίπτουν οι ημερομηνίες παρουσιας του ιερεα σε αυτες που αναφέρονται στις καταθέσεις , ενώ για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα , ο 15χρονος δεν ήταν καν εγγεγραμμένος στη Δημη του Βόλου.

Το θέμα λειτουργίας της Δομής

Στο μεγάλο θέμα του πως λειτουργούσε η δομή, αν υπήρχαν μαρτυρια, βασανιστήρια , εγκλεισμοι, ξυλοδαρμοί , οι συνήγοροι υπεράσπισης θα απαντήσουν με κλήση σειράς μαρτύρων , πρώην εργαζομένων της δομής, εθελοντών της κιβωτου, ιερεων που έστειλαν τα παιδιά τους εκει, αποφοίτους πρώην τροφίμους, παιδιά της κιβωτου που θα μιλήσουν για τις αληθινές συνθήκες αλλά θα σκιαγραφήσουν και τον χαρακτήρα των κατηγόρων του π Αντωνιου .

Τέλος θα αναφερθεί ότι η Κιβωτος είναι έργο ζωής του π Αντωνίου, δεν έχει όμως διαθεση ρεβανσισμού , τον ενδιαφέρει η έκρυθμη λειτουργια της δομής και η εξέλιξη των παιδιων .

Καραγιάννης Ανδρέας

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.