«Νομίζω ότι είναι απόλυτη προτεραιότητα για όλους μας να ανοίξουν τα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και είναι κάτι που το θέλουμε όλοι», σημειώνει από την πλευρά της η Συντονίστρια Διευθύντρια της 7ης Πνευμονολογικής Κλινικής στο ΓΝΝΘΑ «Η Σωτηρία» και Πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας, Μίνα Γκάγκα, κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης του υπουργείου Υγείας για τον εμβολιασμό του πληθυσμού.

«Το άνοιγμα των σχολείων είναι ένα θέμα που θα συζητηθεί αύριο στην επιτροπή των ειδικών. Νομίζω ότι είναι απόλυτη προτεραιότητα για όλους μας να ανοίξουν τα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και είναι κάτι που το θέλουμε όλοι», ανέφερε συγκεκριμένα η κ. Γκάγκα.

Σχολεία: Αύριο αναμένεται να πραγματοποιηθεί η κρίσιμη συνεδρίαση των ειδικών για το άνοιγμα Γυμνασίων-Λυκείων – Προτεραιότητα για την κυβέρνηση η επαναλειτουργία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
Σχολεία: Αύριο, Παρασκευή 22 Ιανουαρίου, αναμένεται να πραγματοποιηθεί η κρίσιμη συνάντηση της Επιτροπής των Ειδικών, σχετικά με το άνοιγμα Γυμνασίων και Λυκείων.

Αρκετό καιρό τώρα πλήθος ειδικών, καθώς και κυβέρνηση και υπουργείο Παιδείας, σημειώνουν ότι στόχο και άμεση προτεραιότητα αποτελεί η πλήρης επαναλειτουργία της εκπαίδευσης στο σύνολό της. Την ίδια ώρα, μερίδα επιστημόνων εκφράζει την έντονη ανησυχία της για το άνοιγμα της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι επικρατέστερες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για επαναλειτουργία των Γυμνασίων και των Λυκείων την 1η Φεβρουαρίου. Κάτι τέτοιο όμως θα γίνει υπό την προϋπόθεση ότι θα το επιτρέψουν τα επιδημιολογικά δεδομένα.

Η ανατροπή για το άνοιγμα άλλων δραστηριοτήτων ήρθε διά στόματος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι οι σκέψεις για άνοιγμα των χιονοδρομικών κέντρων και τις «ελεγχόμενες» μετακινήσεις από νομό σε νομό μπορούν να περιμένουν. Ο πρωθυπουργός έθεσε ως πρώτη προτεραιότητα το άνοιγμα της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.