Ο καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου Αγίου Όρους γέροντας Βαρθολομαίος, κατόπιν προσκλήσεως του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ.κ.Παϊσίου, ομίλησε στην Λέρο και στην Κάλυμνο, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της Σχολής Γονέων της Ιεράς μας Μητροπόλεως.

Στη Λέρο, η ομιλία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, στις 6:30΄ το απόγευμα, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Λακκίου, παρουσία του Θεοφ. Επισκόπου Στρατονικείας κ.Στεφάνου, του Αρχιερατικού Επιτρόπου π. Νικοδήμου, του Ιερού Κλήρου της νήσου και πυκνού ακροατηρίου.

Με μια επίκαιρη ομιλία, ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου του Αγίου Όρους π.Βαρθολομαίος, καθήλωσε το ακροατήριο και δημιούργησε μία πνευματική ανάταση με τα όμορφα πνευματικά λόγια που απηύθυνε στους νέους και νέες, αλλά και σε όλο το ακροατήριο.

Μετά το πέρας της ομιλίας ο Θεοφιλέστατος ευχαρίστησε τον Καθηγούμενο για την όμορφη πνευματική αυτή συνάντηση.

Στην Κάλυμνο, την επομένη, Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019, στις 7 το απόγευμα, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Σωτήρος Χριστού, ο καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου Αγίου Όρους π. Βαρθολομαίος, ομίλησε με θέμα: «Οικογένεια και παιδιά».

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.