1. Έχουμε τονίσει κατά κόρον ότι οι ιθύνοντες πασχίζουν να εφαρμόζουν τα σατανικά σχέδια των καταχθονίων σκοτεινών δυνάμεων, που είναι:
«Θέλεις να εξουθενώσης ένα έθνος ;
Διέφθαρέ του τα ήθη, τα έθιμα, την οικογένεια, την θρησκεία και την εθνική συνείδησι».

 2. Προς τούτο προσφέρουν στον λαό αφθονότατα αίσχιστα θεάματα, για να τον εκμαυλίζουν και άλλοτε μεν του προσφέρουν με θαλασσοδάνεια αφθονότατο άρτο και τον οδηγούν στην υπερκαταναλωτική κοινωνία, άλλοτε δε του στερούν και τον άρτο τον επιούσιο και τον οδηγούν στις αυτοκτονίες.

3. Οι ντόπιοι και ξένοι τοκογλύφοι και οι τραπεζίτες εφαρμόζουν το: «ο θάνατός σου ζωή μου, η δυστυχία σου ευτυχία μου» και μετατρέπονται σε λαίμαργες βδέλλες και απομυζούν τον ιδρώτα του βαρύτατα φορολογουμένου πτωχού ελληνικού λαού και τον φέρνουν σε μεγίστη απόγνωσι – αυτοκτονίες ….

4. Η πνευματική ηγεσία πασχίζει, ως επί το πλείστον, να ανέρχεται όχι διά της αξιοκρατίας, αλλά διά της φαυλοκρατίας και για να αναρριχηθή ακόμη πιο ψηλά και να «κολλήση στην πολυθρόνα», γίνεται «αφωνότερη ιχθύος», για δε την θρησκευτική ηγεσία, πλην ενίων, εφαρμόζεται το : των οικιών ημών εμπιπραμμένων ημείς άδομεν». Δηλαδή ενώ καίγονται τα σπίτια μας, εμείς χοροπηδάμε.

5. Τοιουτοτρόπως ο δυστυχισμένος ελληνικός λαός έχασε τον προσανατολισμό του και κατήντησε ως «πρόβατο μη έχον ποιμένα».
6. Τα αεροπλάνα καθημερινώς μας ραντίζουν με αλουμίνιο και χημικά απόβλητα, για να μας αποβλακώνουν και να μη έχουμε δυνάμεις αντιστάσεως.
7. Ουδείς Πρωθυπουργός, Υπουργός, Εισαγγελέας και Πρόεδρος του Αρείου Πάγου και λοιποί ιθύνοντες έχουν ίχνος ευσυνειδησίας να επέμβουν και να μάθη ο ελληνικός λαός:

α) ποιάς εθνικότητας είναι αυτά τα αεροπλάνα
β) για ποιούς λόγους πετούν επάνω από τον ελληνικό εναέριο χώρο

γ) από τι αποτελούνται αυτές οι τεράστιες άσπρες ουρές, που αφήνουν πίσω τους και αιωρούνται μέχρι που να πέσουν κάτω, ώστε να μολύνουν χόρτα, φυτά, φρούτα και να αποβλακωνόμαστε.
8. Τοιουτοτρόπως επιτυγχάνουν οι καταχθόνιες σκοτεινές δυνάμεις τα σατανικά τους σχέδια καθησυχάζοντας τον λαό με τις ψευδείς διαβεβαίωσεις τους ότι δήθεν όλοι αυτοί κόπτονται για τα συμφέροντα του λαού, ενώ στην πραγματικότητα συμβαίνει τελείως το αντίθετο.

9. Έτσι ο δύσμοιρος και απροστάτευτος λαός δέχεται καθημερινώς εκπτώσεις στην πίστι του και την ηθική του και κατά τον Φαήλο Κρανιδιώτη : «υπάρχει μία μεγάλη πλειοψηφία σιωπηλή, η οποία δεν μιλάει, διότι φοβάται ακριβώς μη υποστή αυτή την αντίδρασι, όλες αυτές τις βρισιές από τις οποίες εμένα δεν ιδρώνει το αυτί μου, την οποία εγώ θεωρώ ότι την εκφράζω. Να σού το πω απλά. Εδώ κάναμε δημοψήφισμα για πλάκα, που το όχι το κάναμε ναι. Ας κάνουμε ένα δημοψήφισμα και γι᾿ αυτό (σ.σ. το σύμφωνο συμβιώσεως), αν θέλουμε».

10. Ο κ. Κρανιδιώτης τονίζει και : «δεν υπάρχουν μεγαλύτεροι φασίστες από αυτούς, που υποτίθεται θέλουν να υπερασπιστούν την διαφορετικότητα, την οποία θέλουν να την επιβάλλουν ως κανονικότητα…»

11. Αναιδέστατα, αναίσχυντα γύναια και νεαροί, που δεν δύνανται να αρθρώσουν λόγο και ομιλούν τα ελληνικά πολλές φορές χειρότερα απ᾿ ο,τι οι ξένοι, ενορχηστρωμένα επαναλαμβάνουν αυτά, που τους έχουν επιβάλλει οι εντολείς τους.

12. Συγχαίρουμε εκ μέσης καρδίας τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Κύριλλο Κωστόπουλο ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, διδάκτορα Κανονικού Δικαίου, ο οποίος επιστημονικώς αποδεικνύει ότι: «η ομοφυλοφιλία ανέκαθεν αντιμετωπιζόταν ως αφύσικο, αντιανθρώπινο και αντικοινωνικό φαινόμενο και ότι λόγω της δεινής μάστιγος της ομοφυλοφιλίας – αρσενοκοιτίας κατέκαυσεν ο Θεός τα Σόδομα και τα Γόμορα».

13. Συγχαίρουμε εκ μέσης καρδίας και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιο, ο οποίος πάρα πολλές φορές με θάρρος παρρησίας ομολογεί συχνά τον λόγο της αληθείας και αγωνίζεται για την ακραιφνή ορθοδοξία εφαρμόζων την εντολή του Θεού « έως του θανάτου αγώνισαι περί της αληθείας και Κύριος ο Θεός πολεμήσει υπέρ σού » (Σοφία Σειράχ 4, 28).
Όλα τα αδαή ανθρωπάκια της 4ης εξουσίας, ενορχηστρωμένα πολύ συχνά εξυβρίζουν αναίσχυντα τον ιδανικό εργάτη του Ευαγγελίου με λασπολογίες και ανυπόστατες ύβρεις. Εμείς, που εμφορούμεθα από ορθόδοξες χριστιανικές ιδέες και αρχές, οφείλουμε να τους συμπαραστεκόμαστε, να διαφωτίζουμε τον αδαή λαό να μη παρασύρεται από αυτούς τους ψευδοδιανοουμένους και προβατόσχημους λύκους των «Μέσων Μαζικής Παραπληροφορήσεως» και να βροντοφωνούμε «τοιούτος γαρ ημίν έπρεπεν αρχιερεύς» (Εβρ. 7,26).

14. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας αγωνίζεται να θεμελιώση τους αγνούς λόγους, που επέβαλλαν στην αρχιερατική του συνείδησι, να υψώση στεντορεία την φωνή και να βροντοφωνήση σαν ένας άλλος Ιωάννης Βαπτιστής η Ιερός Χρυσόστομος: «ουκ έξεστί σοι λατρεύειν, πιστεύειν, αγωνίζεσθαι, νομοθετείν και επιβάλλειν αντιχριστιανικώς, απανθρώπως και φασιστικώς νόμους»…
Αναλυτικώτερα ίδετε στο ιστολόγιο του Σεβασμιωτάτου Καλαβρύτου και Αιγιαλείας κ. Αμβροσίου από 9 και 10.12.2015 http://mkka.blogspot.gr.

15. Συγχαρητήρια επίσης και σε όλους τους άλλους Αρχιερείς, κληρικούς και λαικούς, οι οποίοι έχουν θάρρος και παρρησία και κατέκριναν το αντιχριστιανικό, αντικοινωνικό και φασιστικό νομοσχέδιο της συμβιώσεως των ανώμαλων.

16. Θα έπρεπε η Ιερά Σύνοδος να εκδίδη εγκυκλίους, καθημερινά να χτυπούν οι καμπάνες πένθιμα, ώστε όλοι οι πολιτικοί, που τόλμησαν να ταχθούν υπέρ του κατάπτυστου και απάνθρωπου αυτού νομοσχεδίου, να μη τολμήσουν να προσέλθουν τις άγιες ημέρες του Δωδεκαεόρτου στους Ιερούς Ναούς, διότι θα ταπεινωθούν από το χριστεπώνυμο πλήρωμα ως εξωμότες της Ορθοδοξίας και ως θέτοντες βραδυφλεγείς βόμβες στους πυλώνες των αιωνίων και ανεκτιμήτων ηθικών και πνευματικών αξιών της φυλής μας. Να μη τους δεχθούν αυτούς τους εξωμότες στις δοξολογίες και την ημέρα των Θεοφανίων στις τελετές.

17. Εάν δεν σταματήσουμε να κάνουμε αβαρίες και εκπτώσεις στις αρχές μας και τα «πιστεύω» μας, κινδυνεύουμε να καταντήσουμε, όπως η Πομπηία. Στην Πομπηία δεν τυμωρούνταν οι ασχυμονούντες, αλλά εάν κάποιος η κάποια έβλεπε τους ασχημονούντες στις πλατείες και τις οδούς να ασχημονούν και τους έλεγε «πηγαίνετε σε κάποια άκρη και όχι μέσα στις πλατείες και τις λεωφόρους», η Αστυνομία δεν τιμωρούσε τους ασχημονούντες αλλά τους διαμαρτυρομένους και τους έσπαγε στο ξύλο. Γι᾿ αυτό και η Πομπηία καταστράφηκε, όπως τα Σόδομα και τα Γόμορα.

18. Όλους τους αμαρτωλούς ο Θεός θα μας σώση, εάν συνέλθουμε εις εαυτούς, συναισθανθούμε τις αμαρτίες μας, εξομολογούμαστε και κάνουμε καρπούς μετανοίας. Κατά το μέγα έλεος του Θεού θα σωθούμε.

Αποκλείεται όμως να σωθούν οι αναίσχυντοι, οι καυχησιολόγοι και οι υποστηρίζοντες την αναισχυντία, την αδιαντροπία και την διάλυσι των οικογενειών.

19. Όλοι οι σοβαροί επιστήμονες, φιλόσοφοι, νομοθέτες, ακόμη και προ Χριστού, είχαν θεσπίσει τον γάμο ως Ιερό Μυστήριο και προστάτευαν την Οικογένεια. Τώρα δε οι ψευδοδιανοούμενοι, οι μαρξιστές, οι μασώνοι, και όλο το συνονθύλευμα των αντιχριστιανικών οργανώσεων υπερθεματίζουν το φρικτότατο και ελεεινότατο πάθος της ομοφυλοφιλίας. Κανένας Ορθόδοξος Χριστιανός να μη ψηφίση αυτούς που αναισχύντως και ανερυθριάστως ψηφίζουν αυτόν τον πραγματικά αντιχριστιανικό, αντικοινωνικό, αντιδημοκρατικό, φασιστικό νόμο της συμβιώσεως των ομοφυλοφίλων.

20. Γιά την πάταξι της χρονίας μοιχείας και προπαντός της ομοφυλοφιλίας η Ορθόδοξη Εκκλησία ευλογεί τον γάμο των κληρικών και δεν τους αναγκάζει, όπως η παπική Εκκλησία, να ομνύουν αγαμία, αλλά όχι και παρθενία και δικαιολογούνται οι παπικοί κληρικοί ότι εμείς αγαμία υποσχεθήκαμε και όχι και παρθενία και διά τούτο οι περισσότεροι των παπικών κληρικών, είτε είναι πόρνοι και μοιχοί, είτε είναι αρσενοκοίτες και οργιάζει η παιδεραστία. Οι διαστρεβλωτές όμως της αληθείας Έλληνες δημοσιογράφοι παραμένουν σχεδόν απαθείς, όταν γίνονται εκατομμύρια όργια στην παπική Εκκλησία η τις προτεσταντικές. Αντιθέτως την «τρίχα την κάνουν τριχιά», όταν κάποιος Έλλην κληρικός παραστρατήσει. Καί το γενικεύουν. Πολλές φορές σκάνδαλα παπικών ιερωμένων τα παρουσιάζουν ως δήθεν σκάνδαλα Ορθοδόξων κληρικών.

21. Όταν την δεκαετία του ΄80 χειροτονούνταν μερικοί εγνωσμένοι κίναιδοι Μητροπολίτες, ο ευλαβής λαός βροντοφωνούσε «ανάξιος» και ο Μητροπολιτικός Ναός Αθηνών έχει βαφή με αίματα από τους αστυνομικούς, που χτυπούσαν τους διαμαρτυρομένους. Κανένα ανθρωπάκι από τους δημοσιογράφους δεν ευρέθηκε να καταδικάση την παρανομία του «αρχιεπισκόπου των τανκς» Σεραφείμ Τίκα και να επαινέση τους διαμαρτυρομένους, αλλά και τότε τα Μ.Μ.Ε. τους λασπολογούσαν ως οπισθοδρομικούς, φανατικούς, φασίστες και λοιπές πρόστυχες ύβρεις, διότι οι καταχθόνιες σκοτεινές δυνάμεις τέτοιους θέλουν και τέτοιους στηρίζουν.

22. «Στώμεν καλώς» λοιπόν προτού αύριο είναι πολύ αργά.

Ας αντισταθούμε εναντίον της πολιτικής του σαλαμιού των πολιτικάντηδων και των οργάνων των καταχθονίων σκοτεινών δυνάμεων, διότι αύριο θα είναι πολύ αργά και μη αναστρέψιμη η κατάστασι.
Παρακαλούμε διαδώστε το παντού και ας συσπειρωθούμε, μήπως σωθούμε, διαφορετικά θα είναι «ζήτω που καήκαμε». 

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «ΦΩΤΕΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ»

ΙΔΡΥΜΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΕΩΣ ΗΘΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ 

Sgourou Stauroula

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.