«Εσείς πρέπει να αλλάξετε τον κόσμο των ενηλίκων», τόνισε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Νταβίντ Σασόλι, στα παιδιά που φιλοξενούνται στην Κιβωτό του Κόσμου, την οποία επισκέφθηκε σήμερα 28/5/2021.

Συνοδευόταν από τον Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Δημήτριο Παπαδημούλη.

Σε αναγνώριση του πολυετούς κοινωνικού έργου της Κιβωτού του Κόσμου, οι Ευρωπαίοι επίσημοι επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις της Κιβωτού του Κόσμου στην Αθήνα.

Ο π. Αντώνιος τους υποδέχτηκε, τους ξενάγησε και τους ενημέρωσε για το πολυδιάστατο κοινωνικό έργο της Κιβωτού (για τα παιδιά μας, που μένουν στα 10 σπίτια φιλοξενίας μας σε όλη την Ελλάδα, για τη στήριξη στις μονογονείκές και άπορες οικογένειες, για το καινοτόμο παιδαγωγικό πρόγραμμα της γεωργικής μας σχολής, για τα ασυνόδευτά προσφυγόπουλα κλπ). Παράλληλα απόλαυσαν μια όμορφη εκδήλωση που ετοίμασαν τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου.

Ο Πρόεδρος της Ευρωβουλής κος Νταβίντ Σασσόλι, εμφανώς ευχαριστημένος και συγκινημένος τόνισε χαρακτηριστικά «Η Κιβωτός μας δείχνει τον δρόμο, το έργο που επιτελείται στην Κιβωτό του Κόσμου είναι πρωτοποριακό και αξιέπαινο. Παιδιά εσείς πρέπει να αλλάξετε τον κόσμο των ενηλίκων..»

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.