Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της Ανδριάνας Νικολάου, της μάνας του αδικοχαμένου Θανάση Νικολάου ο οποίος σκοτώθηκε τέτοια μέρα το 2005.

Η μητέρα του με ανάρτησή της στο facebook υπενθυμίζει ότι η υπόθεση του γιου της βρίσκεται παγιωμένη, παρά τις τελευταίες εξελίξεις που καταγράφηκαν αλλά και την εμπλοκή της Νομικής Υπηρεσίας στην υπόθεση.

Διαβάστε επίσης: Άλασσα/Ανατροπή σοκ: Φόνος ο θάνατος του Θανάση – «Ξύπνα γιε μου»

Αυτούσια η ανάρτηση της κ.Ανδριάνας Νικολάου

+ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 29.09.2005 ΠΡΙΝ 16 ΧΡΟΝΙΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ!

*Η ΜΑΥΡΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΝ ΩΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΤΗΝ Ε.Φ.!

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ… Δεκαέξι (16) ολόκληρα χρόνια πέρασαν από την οφθαλμοφανή δολοφονία του σπλάχνου και της ψυχής μου στους κόλπους της Κυπριακής Εθνοφρουράς.

*ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ και δεν ανέχομαι το δεύτερο έγκλημα, την συγκάλυψη, που με τόση αυθαιρεσία και απανθρωπιά την συγκάλυπταν τόσα χρόνια και υποτιμούσαντην νοημοσύνη μας!

*ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ και καταδικάζω όσους ενεπλάκησαν στην τραγική μου υπόθεση και δεν ξεκαθάρισαν ακόμα το οφθαλμοφανές άγριο έγκλημα!

*Δεκαέξι (16) ολόκληρα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα όταν το μεσημέρι κτύπησε το κινητό μου τηλέφωνο και με ρώτησε ο Διοικητής: «ο Θανάσης πού είναι;»

*Και την ίδια ώρα ο †Θανάσης κειτόταν νεκρός κάτω από την γέφυρα της Άλασσας ύψους 30 μέτρων, χωρίς εξωτερικές κακώσεις, με το στόμα γεμάτο άμμο και μώλωπες δακτύλων στα χέρια του!

*Από την στιγμή που αντίκρυσα το παιδί μου ξαπλωμένο νεκρό κάτω από τη γέφυρα έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου και έφυγα και εγώ μαζί του!

*Άφησα όμως τον δεύτερο μου εαυτό και παλεύει από τότε μέχρι σήμερα μέσα στη ζούγκλα και την διαφθορά για να εξιχνιάσει το οφθαλμοφανές έγκλημα!

***Η αδρανής στάση των αρμοδίων της Νομικής Υπηρεσίας που χειρίζονται την τραγική μας υπόθεση, και επειδή τόσα χρόνια συγκάλυπταν το έγκλημα, δεν έλαβαν υπόψη ούτε την εκταφή του παιδιού μου που κατέδειξε στραγγαλισμό, ούτε την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου ΕΔΑΔ, ότι πρέπει κάποιοι να τιμωρηθούν!

*Δεν παίρνουν ακόμα τα αναγκαία αποτελεσματικά μέτρα για την εξιχνίαση τού οφθαλμοφανούς εγκλήματος, που είναι καθήκον τους, και κωλυσιεργούν και ροκανίζουν ακόμα τον χρόνο!

*Για να μην εκτεθούν όργανα του Στρατού, συγκαλύπτουν προμελετημένο έγκλημα στρατιώτη εν ώρα υπηρεσίας στην Ε.Φ. και όχι μόνο, αλλά, συγκαλύπτουν και κάποια όργανα της Αστυνομίας που σκόπιμα δεν ερεύνησαν σωστά την τραγική υπόθεση για να μην αποδοθούν ευθύνες!, καταλήγει η ανάρτηση.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.