Γέροντας Νεκτάριος Βιτάλης- Συγκλονίζουν τα λόγια του χαρισματούχου Γέροντα Νεκτάριου Βιτάλη σε συνέντευξή του το 2015 στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Η συγκλονιστική συνέντευξη του Γέροντα Νεκτάριου Βιτάλη στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, όπου για πρώτη φορά περιγράφει ένα θαυμαστό γεγονός που του συνέβη το οποίο έχει κάνει το γύρο του κόσμου.

O γέροντας Νεκτάριος για πρώτη φορά μιλά στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE για την μεταθανάτια εμπειρία του

Τον γύρο του κόσμου κάνει το θαυμαστό γεγονός που έζησε ο γέροντας Νεκτάριος στηv Καμαρίζα Λαυρίου Αττικής-Ιερός Ναός Αγίου Νεκταρίου.

Μετά από 15 ολόκληρα χρόνια στη δημοσιογραφία πρώτη φορά έζησα ανείπωτες στιγμές όταν άκουγα τον γέροντα Νεκτάριο να μου διηγείται ένα συγκλονιστικό περιστατικό που ήδη κάνει τον γύρο του κόσμου.

Ανήμερα της Μεγάλης Παρασκευής ο χαρισματικός γέροντας έζησε κάτι μοναδικό. Κατά την ακολουθία της Αποκαθήλωσης ένιωσε αδιαθεσία και μέσα σε λίγα λεπτά έχασε την επαφή με τον περιβάλλον.

Εσπευσαν γιατροί από το πλήθος των προσκυνητών και διαπίστωσαν ότι έχει πεθάνει. Πανικόβλητοι οι διακονητές του παρήγγειλαν το φέρετρο και ειδοποιήθηκαν Ιερείς για να τον ντύσουν…..

Δείτε τι έγινε όμως στη συνέχεια….:

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-5)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.