ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ : Αν θες να μάθεις περισσοτερα δες το βίντεο παραπάνω ή διάβασε την αναλυτική αναφορά του iFixit για το Samsung Galaxy S21.

Η πλαστική πλάτη είναι πιο εύκολο να αφαιρεθεί και γενικά δεν φοβάσαι μήπως σπάσει όπως με μία γυάλινη. Επίσης, η μπαταρία αφαιρείται πιο εύκολα, που είναι πολύ σημαντικό, και το καλώδιο της οθόνης μπορεί να αποσυνδεθεί.

Αυτό που επηρέασε το score του τηλεφώνου είναι ότι παρά τις βελτιώσεις η αλλαγή της οθόνης και της μπαταρίας γίνονται ακόμη αρκετά δύσκολα. Η εταιρεία κολλάει τις μπαταρίες πάνω στα τηλέφωνα της και αυτό δυσκολεύει πολύ την αφαίρεσει τους.

Το iFixit πήρε στα χέρια του το Samsung Galaxy S21 και το έκανε βίδες. Η απόφαση που πήρε είναι ότι επισκευάζεται πιο εύκολα από το S20 γι’ αυτό του έδωσε 4 στα 10. Βέβαια τον προκάτοχο του δε τον βαθμολόγησε ποτέ, αλλά στο S20 Ultra έχει δώσει 3 στα 10.

Ξεκινά αυτή την εβδομάδα, η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για την πρώτη προκήρυξη μόνιμου προσωπικού του 2021.

Θα προσληφθούν 68 μόνιμοι στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, με διαδικασίες ΑΣΕΠ (1Κ/2021)

Η υποβολή των αιτήσεων αρχίζει στις 12 Φεβρουαρίου και ολοκληρώνεται την 1η Μαρτίου.

Σημειώστε τα δεδομένα:

Οι αιτήσεις θα υποβληθούν στον ηλεκτρονικό κόμβο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr)
Ο φάκελος με τα δικαιολογητικά θα κατατεθεί σε δεύτερη φάση, μόνο απ΄ όσους προηγούνται στον πίνακα κατάταξης με βάση τα δηλωθέντα
Στη προκήρυξη συμμετέχουν υποψήφιοι 13 «λαϊκών» ειδικοτήτων , με ελάχιστα προσόντα, για τις οποίες σπάνια προκηρύσσονται μόνιμες θέσεις στο δημόσιο
Η διαδικασία επιλογής θα διενεργηθεί εξ΄ολοκλήρου από το ΑΣΕΠ

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.