ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ : Το Android 11 με το One UI 3.0 κάνει το ντεμπούτο του πλέον στο Samsung Galaxy S10+ και πιθανότητα σε ολόκληρη την οικογένεια.

Το One UI 3.0 σου επιτρέπει επίσης να προβείς στην αναδιοργάνωση των συντομεύσεών σου, έτσι ώστε ό,τι θέλεις να βρίσκεται ένα tap μακριά. Η κάμερα αξιοποιεί τις έξυπνες AI λειτουργίες για να βελτιώσει την ποιότητα της φωτογραφίας όταν κάνεις zoom in.

Οι φωτογραφίες που γίνονται edited στη gallery μπορούν να επαναφερθούν εύκολα στην αρχική κατάσταση. Επιπλέον, ενώ βλέπεις μια φωτογραφία, η εφαρμογή θα προτείνει σχετικές εικόνες, που θα σε βοηθήσουν να συνεχίσεις το ταξίδι στις αναμνήσεις σου. Το Android 11 με το One UI 3.0 κάνει το ντεμπούτο του πλέον στο Samsung Galaxy S10+ και πιθανότητα σε ολόκληρη την οικογένεια.

Τα lockscreen widgets προσφέρουν γρήγορη πρόσβαση σε βασικές λειτουργίες και πληροφορίες, όπως τον έλεγχο του music player. Μπορείς να μειώσεις το opacity των widgets στη home screen, ώστε να μην παρεμβάλλονται αυτά με το wallpaper που έχεις ρυθμίσει.

Όπως μας έστειλε ένας αναγνώστης, η Samsung ξεκίνησε την αναβάθμιση σε One UI 3.0 του Samsung Galaxy S10+. Όπως είχαμε αναφέρει και σε παλαιότερο άρθρο μας μια από τις μεγαλύτερες αλλαγές στο Samsung One UI 3.0 είναι στο interface, το οποίο είναι ριζικά ανανεωμένο και κάνει εξαιρετικά εύκολη τη διαδικασία του customization για να το φέρεις στα μέτρα σου.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.