Ι.Μ. ΣΑΜΟΥ – Επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολίς μας για τους Πρωτεύσαντες και Αριστεύσαντες μαθητές του σχολικού έτους 2022-2023 των Γυμνασίων και των Λυκείων της Σάμου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για τους μαθητές Γυμνασίου -Λυκείου της Ανατολικής Σάμου, το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στο Αμφιθέατρο του Πυθαγορείου Γενικού Λυκείου Σάμου και για τους μαθητές Γυμνασίου -Λυκείου Δυτικής Σάμου στο Καρλόβασι τη Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Δυτικής Σάμου.

Οι κατάμεστες αίθουσες από νέες και νέους μαζί με τους γονείς τους, μας εντυπωσίασαν. Διακρίναμε την αγάπη, τον σεβασμό και την ευγνωμοσύνη τους προς τον Σεβασμιώτατο και την τοπική μας Εκκλησία, για την πρωτοβουλία αυτή.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης μας στην ομιλία του προς τα παιδιά και τους γονείς τους, αναφέρθηκε στον ρόλο της Εκκλησίας κατά τη σημερινή εποχή και κυρίως στη μέριμνα και την φροντίδα της για τη σπουδάζουσα νεολαία των νησιών μας και προέτρεψε πατρικά τα παιδιά και τους γονείς Πατέρα και Μητέρα, να καταφύγουν στην Εκκλησία, ως τη μόνη ελπίδα στη σημερινή ταραγμένη κοινωνία μας.

Η εκδήλωση έκλεισε με τη βράβευση και την απονομή τιμητικών επαίνων προς τους πρωτεύσαντες και αριστεύσαντες μαθητές και ευλογία ένα στυλό και τα επετειακά ημερολόγια 2024 «Χριστός Σάμον έσωσε 6η Αυγούστου 1824», της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.