Οργή Θεμιστοκλέους με απόφαση για Γρίβα – «Εξακολουθούν να πιστεύουν στο μύθο του ΑΚΕΛ» – Αναφορά στις ζωγραφιές με τον Ιησού Χριστό γυμνό.

Έντονος στην τοποθέτησή του στη βουλή ο ανεξάρτητος βουλευτής Αντρέας Θεμιστοκλέους.

Στην παρέμβασή του για τον κρατικό προϋπολογισμό στην Βουλή, ανέλυσε τους κινδύνους που υπάρχουν και τις προκλήσεις, σημειώνοντας ότι πρέπει ένα μεγάλο κομμάτι της πίττας να αφορά αμυντικές δαπάνες. Ο κ. Θεμιστοκλέους έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον East Med χαρακτηρίζοντας τις προοπτικές που διανοίγονται τεράστια ευκαιρία την οποία πρέπει να αξιοποιήσουμε.

Παράλληλα αναφέρθηκε στα όσα προηγήθηκαν τις τελευταίες μέρες και τη συζήτηση για την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση και τον Γρίβα.

«Ο Ιησούς Χριστός γυμνός», είπε ο κ. Θεμιστοκλέους λέγοντας πως έγινε του κουτρούλη ο γάμος όταν δημόσιος υπάλληλος έκανε μια σειρά έργων που προσβάλλουν, πατόκορφα το σύνολο των Κυπρίων χριστιανών. «Καταγγέλθηκε από παντού, ξεκίνησε η διαδικασία για να παραπεμφθεί και ξαφνικά όλοι είπαν ότι είναι ‘’δικαίωμα του να εκφράζεται ελεύθερα’’, αλλά του βουλευτή που εκλέγηκε και είναι σήμερα εδώ κάποιοι θέλουν να του στερήσουν αυτό το δικαίωμα, και ισχύει αυτό που είπε ο Βολταίρος, ‘’διαφωνώ με αυτό που λές, αλλά θα αγωνιστώ μέχρι θανάτου για το δικαίωμά σου να το λες’’».

Στο έσχατο, όπως το χαρακτήρισε θέμα, για τον Γρίβα Διγενή, έκανε λόγο για αισχρή απόφαση. Έκανε αναφορά στην απόφαση για εκτέλεση του Κολοκοτρώνη, της καταδίκης του Αριστείδη, του Θεμιστοκλή, του Φωκίωνα, του Ισοκράτη και του Σωκράτη.

Έκανε λόγο για μύθο του ΑΚΕΛ. «Η απόφαση στρέφεται όχι οποιουδήποτε ζωντανού, αλλά ενός που απεβίωσε πριν 48 χρόνια. Ελήφθηκε επειδή ανιστόρητοι, εθνικώς ανάξιοι, εξακολουθούν να πιστεύουν στο μύθο του ΑΚΕΛ ότι αφότου πέθανε ο Διγενής 6 μήνες μετά αναστήθηκε και προφανώς έκανε το πραξικόπημα. Όσοι πιστεύουν ότι το πραξικόπημα το έκαμε ο Γρίβας και η ΕΟΚΑ Β απέχουν απόσταση από την αλήθεια.

«Το πραξικόπημα το έκαμε η Xούντα των Αθηνών. Ότι ακολουθήσε η ΕΟΚΑ Β ήταν καθ’όλα φυσιολογικό για την εποχή και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα» σημείωσε.

Τον Γεώργιο Γρίβα Διγενή τον τιμούσαν πατεράδες και παπούδες, εμείς και τα παιδιά μας και θα των τιμούν και οι αυριανοί, κατέληξε.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.