Αντιδράσεις στα κατεχόμενα προκάλεσε μια ανάρτηση σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, μέλους του κεντρικού οργάνου του «κυβερνώντος» Κόμματος Εθνικής Ενότητας (ΚΕΕ).

Δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο αναφέρονται στην ανάρτηση προβάλλοντας την άποψη ότι άρχισε να ξεκαθαρίζει ο απώτερος στόχος του ΚΕΕ στο Κυπριακό, ο οποίος είναι η προσάρτηση του ψευδοκράτους στην Τουρκία.

Το μέλος του κεντρικού οργάνου του ΚΕΕ, Φουάτ Ναλτζίογλου, ο οποίος πριν από σύντομο χρονικό διάστημα διορίστηκε από τον Ερσίν Τατάρ στην «επιτροπή οικονομίας και φυσικών πόρων», με αφορμή τις εξελίξεις στο ζήτημα του παράνομου αεροδρομίου, στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter έγραψε ότι «Ως Τούρκος της Κύπρου, χαιρετίζω την απόφαση για να επιβιβάζονται οι επιβάτες που πηγαινοέρχονται στην Κύπρο στα τουρκικά αεροδρόμια [από την πτέρυγα] των εσωτερικών πτήσεων. Υποστηρίζω την προσάρτηση της Κύπρου στο σύνολό της στη μητέρα πατρίδα Τουρκία, τον πραγματικό ιδιοκτήτη της Κύπρου».

Η εν λόγω ανάρτηση προκάλεσε αντιδράσεις στα κατεχόμενα με την τ/κ ιστοσελίδα «Οζγκιούρ Γκαζέτε Κίμπρις» να αναδημοσιεύει την ανάρτηση σημειώνοντας ότι τόσο το κόμμα (ΚΕΕ) όσο και ο κ. Τατάρ ξεκαθαρίζουν πλέον τις αληθινές προθέσεις τους στο Κυπριακό.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.