Προθεσμία ώστε να απολογηθεί την Παρασκευή έλαβε ο 68χρονος παλαιοημερολογίτης ρασοφόρος που κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικο, που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη.

Ο 68χρονος δηλώνει ότι είναι αθώος και πως το παιδί δεν έχει κάνει σωστές περιγραφές και επίσης, ότι δεν θα τού έκανε κακό από τη στιγμή που το παιδί ανήκει στο συγγενικό – οικογενειακό του περιβάλλον.

Ο κατηγορούμενος προέβη σε ασελγείς πράξεις κατά το χρονικό διάστημα από τον Ιανουάριο έως και τον Ιούνιο. Όπως έχει γίνει γνωστό, η εκκλησία ουδέποτε τον αναγνώρισε ως ιερέα.

Σαλαμίνα: «Με ακουμπάει στο σώμα μου, δε θέλω» – Σοκάρει ο 12χρονος
«Προσπαθούσε συνεχώς να είναι μόνος μαζί μου. Πότε στο σπίτι μας, πότε στο δικό του σπίτι. Είναι φίλος της οικογένειας μας. Όμως ένιωθα άσχημα κάθε φορά που με πλησίαζε. Με ακουμπούσε σε διάφορα σημεία του σώματος μου και με έκανε να αισθάνομαι άβολα» είπε το ανήλικο θύμα του ιερέα.

Ο ιερέας κατηγορείται ότι άπλωσε χέρι στο παιδί τουλάχιστον δύο φορές.Τον περασμένο Ιανουάριο και τον Ιούλιο. Όλους αυτούς τους μήνες ο 12χρονος φοβισμένος το κράταγε μυστικό. Μέχρι που πριν από λίγα εικοσιτετράωρα είπε στη μητέρα του, σύμφωνα με πληροφορίες του Star: «Δεν μου αρέσει να είμαι κοντά στον ιερέα. Με ακουμπάει στο σώμα μου ενώ εγώ δεν θέλω».

Τότε οι γονείς πήραν αμέσως το παιδί τους και το οδήγησαν στην Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Ασφάλειας.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.