ΕΦΟΡΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ: Παράταση ενός μήνα εξετάζει να δώσει η κυβέρνηση στις αιτήσεις για ρύθμιση οφειλών 120 δόσεις. Πως προχωρούν τα προγράμματα εξοικονομώ κατ οίκον, παράταση κτηματολόγιο.

Ρύθμιση οφειλών 120 δόσεις εφορία: Η παράταση της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων προσδιορισμού των χρεών (από 30/9 στις 31/10) εξετάζεται από κυβερνητικής πλευράς λόγω του ότι το σχετικό νομοσχέδιο (σ.σ. αναπτυξιακό) το οποίο περιλαμβάνει η σχετική διάταξη του Υπ. Εργασίας αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή τις επόμενες μέρες.

Θα παραμείνει η ήδη προτεινόμενη στην διάταξη (η οποία έχει έλθει στη δημόσια διαβούλευση) προθεσμία της 31ης Δεκεμβρίου για την υποβολή αιτήσεων ένταξης στη ρύθμισης.

Ρύθμιση οφειλών 120 δόσεις εφορία: Η προτεινόμενη προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τη ρύθμιση (31 Δεκεμβρίου) θα ισχύει όμως, μόνο για εκείνους τους οφειλέτες οι οποίοι θα έχουν αιτηθεί ως την 31η Οκτωβρίου (εφόσον υιοθετηθεί τελικά από την κυβέρνηση η εξεταζόμενη νέα παράταση) τον προσδιορισμό των οφειλών τους έως την παραπάνω ημερομηνία και ο προσδιορισμός αυτός συντελεσθεί μετά την 31η Οκτωβρίου.

Η κυβέρνηση, έφερε στη δημόσια διαβούλευση διάταξη με την οποία προβλέπεται ότι αποκλειστικά οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι αγρότες θα έχουν τη δυνατότητα υποβολής αίτησης προσδιορισμού των ασφαλιστικών οφειλών τους έως τις 30 Σεπτεμβρίου.

Ρύθμιση οφειλών 120 δόσεις εφορία: Αυτό, όμως, εφόσον και μόνο ο προσδιορισμός αυτός συντελεσθεί μετά τις 30 Σεπτεμβρίου.

Σε αυτήν την περίπτωση, θα μπορούν οι εν λόγω οφειλέτες (σ.σ. των οποίων τα χρέη θα έχουν προσδιορισθεί μετά την 30η Σεπτεμβρίου) να αιτηθούν την ένταξη τους στη ρύθμιση έως και την 31η Δεκεμβρίου.

Διαβαστε ειδήσεις για Εξοικομώ κατ οίκον και παράταση κτηματολόγιο.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.