ΕΦΟΡΙΑ 120 ΔΟΣΕΙΣ: Παράταση μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2019 έλαβε το πρόγραμμα 120 δόσεις για τη ρλυθμιση οφειλών στην εφορία.

120 δόσεις – παράταση ρύθμισης

Σχετικά με την καταληκτική ημερομηνία υποβολής της αίτησης (παράταση 30 Σεπτεμβρίου) κρίνεται απαραίτητο όπως διευκρινιστούν τα εξής:

120 δόσεις παράταση: Για τους ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους και αγρότες η διαδικασία περιλαμβάνει δύο στάδια:

ρυθμίσεις εφορίας 120 δόσεις: Α’ Στάδιο: Προσδιορισμός – επανυπολογισμός των οφειλών.

Ειδήσεις που αφορούν τις 120 δόσεις και σε ποιες περιοχές θα υπάρξει παράταση δηλώσεων για την ένταξη στο Κτηματολόγιο

α. Είσοδο στην ηλεκτρονική πλατφόρμα και επαλήθευση των προσωπικών στοιχείων και στοιχείων επικοινωνίας.

Με την ολοκλήρωση του βήματος αυτού το αίτημα καταχωρίζεται και θεωρείται εμπρόθεσμο.

Συνεπώς, οι οφειλέτες που θα πραγματοποιήσουν το βήμα αυτό μέχρι τις 30/9/2019 δεν πρέπει να ανησυχούν αν καθυστερήσει ο προσδιορισμός της οφειλής, διότι θα έχουν κατοχυρώσει δικαίωμα για ένταξη στη ρύθμιση.

β. Δηλώσεις που αφορούν την ασφαλιστική κατάσταση (υποψήφιος ή μη συνταξιούχος, ένταξη ή μη στον Ν. 3869/2010 και επιβεβαίωση αριθμών μητρώου στους τ. Φορείς).

γ. Ενημέρωση του οφειλέτη για το ύψος των οφειλών του ανά τ. Φορέα πριν και μετά τον επανυπολογισμό και επιλογή του ποσού οφειλών (με επανυπολογισμό ή μη) που θα προωθηθεί στο ΚΕΑΟ προς ρύθμιση.

120 δόσεις – παράταση ρύθμισης-Σχετικά με την καταληκτική ημερομηνία υποβολής της αίτησης κρίνεται απαραίτητο όπως διευκρινιστούν τα εξής.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.