Πενήντα πέντε παιδιά ηλικίας από τριών έως δεκαοχτώ ετών συμμετείχαν σε διαγωνισμό χτύπου ταλάντου στο Καλάσι της Ρουμανίας.

Με γενικό σύνθημα του διαγωνισμού “Ελάτε, Χριστιανοί, στην προσευχή!” τα παιδιά έδειξαν την εξοικείωση τους με την πράξη αυτή της λειτουργικής της εκκλησίας η οποία τηρείται στα μοναστήρια και αποτελεί το κάλεσμα για συμμετοχή στις ιερές ακολουθίες.

Παιδιά από τις περιοχές όπως η Βράιλα, το Καλάσι και το Μπράσοβ έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό ενώ τη διαφορά φέτος έκανε η συμμετοχή αντιπροσωπείας από την ρουμάνικη Ενορία “Healing Spring” New Jersey των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ανάλογα με την ηλικία, οι συμμετέχοντες χωρίστηκαν σε 5 ομάδες: 3-6 ετών, 7-10 ετών, 10-12 ετών, 13-15 ετών και 15-18 ετών.

«Όντας στην έβδομη χρονιά που πραγματοποιείται ο διαγωνισμός, ο αριθμός των διαγωνιζόμενων έχει αυξηθεί, ανεβάζοντας έτσι το επίπεδο. Από τους νεότερους έως τους μεγαλύτερους, οι διαγωνιζόμενοι ενθουσίασαν το κοινό με τους χτύπους των ταλάντων που αντήχησαν στις καρδιές των παρόντων θεατών», ανέφεραν οι διοργανωτές σύμφωνα με το basilica.ro.

Τον διαγωνισμό συντόνιζε η Marian Ghenea, ηθοποιός στο θέατρο Odeon του Βουκουρεστίου. Στο τέλος όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν βραβείο για τη συμμετοχή τους.

ope

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.