Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο, έπειτα από πρωτοβουλία του Συνδέσμου Ιδιοκτητών φορτηγών Δημοσίας Χρήσης «Κολοσσός», ανήμερα της εορτής του Αγίου Χριστόφορου, προστάτη των οδηγών η περιφορά της εικόνας του.

Στην «αυτοκινητική» περιφορά της εικόνας συμμετείχαν πέραν του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Φορτηγών Δημοσίας Χρήσης «Κολοσσός», ο Σύλλογος Εκπαιδευτών Οδηγών Ν. Δωδεκανήσου, το Πανδωδεκανησιακό Σωματείο Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων και ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Ταξί Ρόδου. Με αφετηρία τον Ιερό Ναό Αγίου Χριστοφόρου στην περιοχή Ασγούρου, μία πομπή σχεδόν 20 οχημάτων, κατευθύνθηκε στο Μαντράκι, περνώντας από το Ροδίνι, την περιοχή Αγίου Νικλάου, Κόβα και επέστρεψε στα Ασγούρου μέσω των οδών Παπαλουκά, Σοφούλη και Μιχαήλ Πετρίδη. Το θέαμα ξάφνιασε ευχάριστα τους περίοικους και τους λοιπούς οδηγούς.

Στο πρώτο όχημα επέβαινε ο πρόεδρος του συνδέσμου ΦΔΧ «Κολοσσός», Κώστας Στυλιανού, κρατώντας την εικόνα του Αγίου Χριστοφόρου. Στα υπόλοιπα οχήματα επέβαιναν οι πρόεδροι και μέλη των σωματείων των αυτοκινητιστών. Ο κ. Στυλιανού κάλεσε τους οδηγούς να είναι προσεκτικοί, να φορούν πάντα ζώνη ασφαλείας και προστατευτικό κράνος και να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.