Έστειλε τρόφιμα και ρούχα για καρκινοπαθείς και ευπαθείς οικογένειες - Ο ΣΥΚΑΦΙΑΡ τα διέθεσε σε ανθρώπους που τα είχαν ανάγκη.

Ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος της παλαιάς πόλης Ρόδου π. Χρήστος Σιάννας, με καταγωγή από το Άργος, έκανε μία πολύτιμη δωρεά στο Σύλλογο καρκινοπαθών και φίλων Αργολίδας «Η Αλληλεγγύη».

Συγκεκριμένα απέστειλε μεγάλη ποσότητα τροφίμων και ειδών ένδυσης για να διατεθούν στους καρκινοπαθείς – μέλη του συλλόγου και ιδιαίτερα στις ευπαθείς οικογένειες.

Αφού έγινε η παραλαβή και ο διαχωρισμός των ειδών από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και εθελοντές της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, διανεμήθηκαν ήδη σε 95 οικογένειες τρόφιμα και ρούχα.

Αργείτης ιερέας από τη Ρόδο έστειλε τρόφιμα και είδη ένδυσης στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Αργολίδας

Όπως σημειώνεται από τον ΣΥΚΑΦΙΑΡ:

«Στην ζωή ένα από τα πράγματα που έχουν μεγάλη αξία είναι η προσφορά και η βοήθεια. Αυτό που έχει σημασία δεν είναι πόσα δίνεις, αλλά πόση αγάπη βάζεις σ’ αυτά που δίνεις.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον πατέρα Χρήστο Σιάννα για την γενναιόδωρη προσφορά του και για την σκέψη του που είναι πάντα κοντά στον Σύλλογο και στις ανάγκες του.

Κανένας δεν έγινε ποτέ φτωχός δίνοντας. Και εμείς σαν Σύλλογος, μα κυρίως σαν άνθρωποι πάνω από όλα, χαιρόμαστε πολύ που μπορούμε να γίνουμε, έστω και για λίγο, το ουράνιο τόξο στο σύννεφο κάποιου άλλου».

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.