Σύμφωνα με απόφαση της κυβέρνησης, οι επιχειρήσεις που λειτουργούν με τη μέθοδο του click away, θεωρούνται επίσης κλειστές και έτσι οι εργαζόμενοι στις εν λόγω επιχειρήσεις δικαιούνται και αυτοί την αποζημίωση ειδικού σκοπού.

Η αποζημίωση ειδικού σκοπού αναμένεται να δοθεί αρχές Ιανουαρίου και όχι τέλη Δεκεμβρίου, όπως είχε κάνει γνωστό το υπουργείο Εργασίας.

Υπενθυμίζεται πως το υπουργείο Εργασίας έχει ανακοινώσει ότι οι δηλώσεις των αναστολών, τόσο για κλειστούς με κρατική εντολή όσο και για πληττόμενους βάσει ΚΑΔ θα υποβάλλονται από 8 έως 31 Δεκεμβρίου με βάση κοινή προθεσμία/ Δεδομένου ότι οι δηλώσεις εργοδοτών και εργαζομένων ολοκληρώνονται και για τους μεν αλλά και για τους δε την ερχόμενη Πέμπτη, παραμονή Πρωτοχρονιάς, θεωρείται δύσκολο να καταβληθούν τα σχετικά ποσά της ειδικής αποζημίωσης πριν την Πρωτοχρονιά.

Το επίδομα 534 ευρώ περιμένουν οι εργαζόμενοι των επιχειρήσεων των οποίων έχει διακοπεί η λειτουργία, στο πλαίσιο των περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού.

Το επίδομα φορά στους εργαζόμενους που τέθηκαν σε καθεστώς αναστολής εργασίας κατά τον μήνα Δεκέμβριο, ενώ το ποσό που θα τους καταβληθεί, αντιστοιχεί με τις ημέρες κατά τις οποίες δεν εργάστηκαν.

Κοινωνικό Μέρισμα: Οδηγίες για την Αίτηση στο koinonikomerisma.gr.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ 2020: Άνοιξε η πλατφόρμα για το κοινωνικό μέρισμα 2020.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.