Τι είπε ο σεναριογράφος για τον Δημήτρη Λιγνάδη αλλά και τον Παύλο Χαϊκάλη.

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε ο Μιχάλης Ρέππας. Ο αγαπημένος ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε για τη σειρά του Mega «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα», αλλά και για τους Δημήτρη Λιγνάδη και Παύλο Χαϊκάλη.

«Ο Θανάσης και εγώ ποτέ δεν έχουμε δεδομένο κανέναν θεατή για τις δουλειές μας. Πάντα έχω μεγάλη αγωνία για τις δουλειές μου και όσο περνούν τα χρόνια έχω ακόμα μεγαλύτερη. Είχαμε τεράστια αγωνία για τους Συμπέθερους. Η τηλεόραση δεν είναι το ίδιο με το θέατρο. Συναισθηματικά θέλω να συνεχίσει η σειρά, αλλά από την άλλη δεν ξέρω αν πρέπει», είπε αρχικά ο Μιχάλης Ρέππας.

Σχετικά με τον Άρη Σερβετάλη και την απόφασή του να εγκαταλείψει την παράσταση που πρωταγωνιστούσε, ο Μιχάλης Ρέππας είπε: «Δεν έχω κάτι να σχολιάσω για τον Άρη Σερβετάλη. Ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις και τις αποφάσεις του. Συνεργάζομαι με ηθοποιούς που δεν έχουν εμβολιαστεί, δεν έχω θέμα».

Για τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο Μιχάλης Ρέππας απάντησε: «Κανένας δεν ξέρει τι συμβαίνει με τον Δημήτρη Λιγνάδη και κανένας δεν γνωρίζει αν αυτό για το οποίο κατηγορείται κάποιος είναι αλήθεια αν δεν τελεσιδικήσουν τα πράγματα. Είμαι πολύ επιφυλακτικός και δεν θέλω να σχολιάσω παραπάνω, δεδομένου ότι το πράγμα έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης».

Για την επιστροφή του Παύλου Χαϊκάλη στο σανίδι, ο Μιχάλης Ρέππας είπε: «Για τον Παύλο Χαϊκάλη δεν έχω ακούσει καμία αποκάλυψη, δεν καταλαβαίνω καν τι μου λες. Ποιος είναι αυτός που θα κρίνει αν έχει κάποιος το δικαίωμα να επιστρέψει; Υπάρχει κάποια κατηγορία για τον Παύλο; Αυτό για το οποίο συζητήθηκε ο Παύλος δεν είναι αξιόποινο και ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη. Φυσικά και θα συνεργαζόμουν μαζί του, δεν κατηγορείται για κάτι. Καλά κάνει που επιστρέφει στο θέατρο».

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.