Συγκίνηση έχει προκαλέσει η ιστορία της ηλικιωμένης γυναίκας, η οποία έκλεψε ένα κομμάτι κρέας και λίγο τυρί από σούπερ μάρκετ, προκειμένου να κάνει το τραπέζι στα παιδιά και τα εγγόνια της.

Με την ντροπή και τις τύψεις να την βαραίνουν η ηλικιωμένη μίλησε στο LiveNews και εξομολογείται τι την οδήγησε σε αυτό το σημείο. H 70χρονη ανέφερε ότι είχε πάνω από 2 μήνες να φάει κρέας και ψάρι και το μόνο που ήθελε ήταν να καλέσει για φαγητό τα παιδιά και τα εγγόνια της.

«Εύχομαι να μην φτάσει στη θέση μου κανένας. Είναι κρίμα από τον Θεό. Η αξιοπρέπεια δεν εξαγοράζεται. Στάθηκα μπροστά στα ράφια και είδα τα κρέατα. Με έπιασε νοσταλγία, μεγάλη νοσταλγία, για να μαγειρέψω μία ημέρα, να φάμε όλοι μαζί με τα παιδιά μου» ανέφερε η ηλικιωμένη. «Τουλάχιστον δύο μήνες είχα να φάω κρέας και ψάρι και είχα την επιθυμία να τους φτιάξω τραπέζι να τους ευχαριστήσω, δεν μπόρεσα…» πρόσθεσε.

Η 70χρονη τόνισε ότι μετάνιωσε αμέσως για τα τρόφιμα που έβαλε στην τσάντα της. «Δεν ήταν κανένας δίπλα μου και λέω “πάρ’ τα Μαρία” και το μετάνιωσα επί τόπου. Μετά από λίγο ήρθαν οι μηχανές. Ήρθαν να πιάσουν τον κλέφτη της χρονιάς», είπε.

Όσες ώρες παρέμεινε στο τμήμα, ακόμα και οι αστυνομικοί λύγισαν όταν άκουσαν την ιστορία της. «Έκατσα τέσσερις ή πέντε ώρες στο τμήμα. Τα παιδιά μού φέρθηκαν πάρα πολύ καλά. Ο ένας που με συνόδευε, βούρκωσε» ανέφερε η 70χρονη.

«Δίδασκα την αξιοπρέπεια και την έχασα»
Η ηλικιωμένη έχασε νωρίς τον άντρα της και το γιο της σε τροχαίο και δεν μπορεί να ξεπληρώσει το παλιό δάνειο της οικογένειας.

«Με έφαγε το δάνειο και πουλήθηκα στον διάβολο για 30.000 ευρώ. Έχασα τον γιο μου και τον άντρα μου σε τροχαίο», ανέφερε η 70χρονη και συνέχισε: «Δίδασκα την αξιοπρέπεια και την έχασα. Δεν θα ξαναφάω ποτέ στη ζωή μου κρέας. Το έταξα, γιατί δεν αντιστάθηκα στον πειρασμό και θα τιμωρήσω τον εαυτό μου Συγγνώμη στην εταιρεία», είπε.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.