Ανυπόστατη η καταγγελία που δημοσιεύτηκε από το μεσημέρι σε διάφορα blogs και εστάλη επώνυμα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE αναφορικά με Ιερέα στη Ραφήνα.

Το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE δέχτηκε επώνυμη καταγγελία για ιερέα στη Ραφήνα αναφορικά με μια βάπτιση σήμερα Κυριακή 29 Ιουλίου 2018.

Ως οφείλαμε επειδή αφορά πυρόπληκτους το δημοσιεύσαμε γιατί υπηρετούμε την αντικειμενική ενημέρωση.

Προ ολίγου το νομικό μας τμήμα επικοινώνησε με όλους τους εκπροσώπους φορέων αλλά και κατοίκους της περιοχής οι οποίοι δεν επιβεβαιώνουν το γεγονός, δεν έχει κατατεθεί καμία ενυπόγραφη καταγγελία ούτε στην οικεία Μητρόπολη αλλά άγνοια δηλώνουν και από το περιβάλλον του Δήμου.

Αναφορικά με το ζήτημα του Σούπερ Μάρκετ Γαλαξίας, υπαλλήλου του οποίου επικαλείται τη μαρτυρία η υπογράφουσα την καταγγελία δεν θεωρείται ως σοβαρό στοιχείο.

Δεν γνωρίζουμε τι σκοπούς εξυπηρετούσε το να βγει ενυπόγραφα μια τέτοια καταγγελία που δυσφημεί την Εκκλησία, είμαστε όμως σίγουροι πως οι συκοφάντες θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.

Οι στιγμές είναι πολύ σοβαρές για να παραπλανούμε το κόσμο. Δεν θα αποτελέσουν οι πυρόπληκτοι όχημα για παιχνίδια παντός είδους.

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.