ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: ΠPOΣΦATA ΠHΓATE KAI ΠPOΣKYNHΣATE TH ΘAYMATOYPΓH EIKONA THΣ ΠANAΓIAΣ ΣTO BYPΩNA AΛΛA KAI TON TIMIO ΣTAYPO ΣTO ΛYKABHTTO. ΠOIA TA ΣYNAIΣΘHMATA ΣAΣ KAI TI NIΩΣATE;

Ένιωσα ντροπή που αφήσαμε Τον αλαζόνα αλώπεκα μαζί με τους πρωθιερείς Άννας και Καϊάφας
Να
ξανασταυρώσουν τον Χριστό και να κάνουν την Παναγία να κλάψει.
Θυμήθηκα τα λόγια του Χριστόδουλου που μας είπε να
Σταθούμε όλοι όρθιοι στις επάλξεις μας και να μην ξεπουλήσουμε τα πρωτοτόκια μας. Να Διδάξουμε στα παιδιά μας την αλήθεια, όπως την εβίωσαν οι αείμνηστοι Πατέρες μας. Να υπερασπιστούμε τα ιερά και τα όσιά μας . Να κάνουμε Αντίσταση και Ανάκαμψη. Για να ξαναβρούμε ό,τι έχουμε χάσει, για να υπερασπισθούμε ό,τι κινδυνεύει.
Έφυγα πιο δυνατή, ήρεμη και αποφασισμένη. Στο τέλος θα νικήσει το καλό .

ΠΩΣ BΛEΠETE TH ΣTAΣH THΣ EKKΛHΣIAΣ ANAΦOPIKA ME THN ANTIMETΩΠIΣH THΣ ΠANΔHMIAΣ;

Δεν είναι δουλειά της εκκλησίας η αντιμετώπιση της πανδημίας.
Δουλειά της είναι να δίνει κουράγιο και δύναμη στον λαό όπως τους έδειξε να κάνουν ο κύριος και Θεός μας όταν πήγε στους Λεπρούς.
Ας πάψουν να συνεργάζονται με Ηρώδηδες και Καίσαρες.
Ας πάψουν να συμμετέχουν στην τρομοκρατία που ασκεί η πολιτική εξουσία στον λαό.
Μαζί έκλεισαν τις εκκλησίες.
Μαζί στοχοποίησαν την Θεία Κοινωνία.
Μαζί κυνηγάνε ιερείς και μητροπολίτες που τολμούν να αντιδρούν .

YΠAPXEI AΠOΣTAΣH TΩN THΣ BOYΛHΣHΣ THΣ IEPAPXIAΣ ΣTO ΘEMA TOY KOPONOIOY KAI EMBOΛIOY KAI THΣ ΛAIKHΣ BOYΛHΣHΣ;

Η ιεραρχία πλην λαμπρών εξαιρέσεων που διώκονται και λοιδωρούνται έχει απομακρυνθεί από τον λαό. Επομένως δεν μπορεί να γνωρίζει την λαϊκή βούληση.

ΩΣ ΠIΣTH ΠOIA ΠIΣTEYETE ΠΩΣ ΘA EΠPΠE NA HTAN H ΣΩΣTH ΣTAΣH TΩN IEPAPXΩN ΣTO MEIZON AYTO ZHTHMA;
Αυτή που ακολούθησε ο Χριστόδουλος που έλεγε ;
Είμαι μαζί με όλους τους Έλληνες. Γιατί αυτός είναι ο προορισμός και σκοπός μου και δεν μπορώ να βλέπω να υπομονεύονται οι αξίες και οι αρχές του πολιτισμού μας, η Θρησκεία μας, η Οικογένειά μας, η Παιδεία μας, το Έθνος μας. Όταν βλέπω αυτά να διακινδυνεύουν δεν μπορώ να σιωπήσω, έστω και αν το ότι ομιλώ μου κοστίζει πολύ ακριβά.

ΠIΣTEYETE ΩΣ ΠOΛITIKOΣ ΠΩΣ YΠAPXEI H OXI ΠPOBΛHMA ΔHMOKPATIAΣ ΣHMEPA ΣTHN EΛΛAΔA;

Δεν υπάρχει δημοκρατία στην Ελλάδα . Η Δημοκρατία καταλύθηκε , το σύνταγμα παραβιάστηκε , οι ατομικές ελευθερίες και τα δικαιώματα των Ελλήνων έχουν καταπατηθεί .

Καλή Ανάσταση στον λαό μας την νέα χρονιά.

Για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα ακολουθήστε μας στα Google News.

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-12)
  1. Ειρηνη 2 χρόνια πριν

    Όποιος πηγαίνει εκκλησία,συμμετέχει στα μυστήρια της,έχει κ δικαίωμα να μιλά για αυτήν!! Αλλιώς,όλοι απ’έξω από αυτήν, χωρίς να πηγαίνουν καθε Κυριακή, μιλουν κ κατηγορούν ιερείς κ αρχιερείς!! Δεν αρέσει σε κανέναν τίποτα, αλλά γνώμη έχουν χωρίς να συμμετέχουν!! Από απλούς λαϊκούς μέχρι πολιτικούς! Κοινωνούν; Εκκλησιάζονται; Εξομολογούνται; Παντρεύονται στην εκκλησία; Πώς μιλούν για κάτι που δεν συμμετέχουν;;; Όλοι μας! Φταίνε οι αρχιερείς,φταίνε οι ιερείς ; Εμείς δεν φταίμε πουθενά; Όλοι μας!! Έχω σιχαθεί τους ζηλωτές χριστιανούς όσο σιχαθηκα τους άθεους κ όσο σιχαθηκα τον ίδιο τον άνθρωπο! Πού για όλα φταίνε οι άλλοι κ ποτέ κ οι ίδιοι μας!! Καλή μας χρονιά κ με την αναγκαία πια αυτομεμψια κ αυτοκριτική,των παίδων εν Καμίνω, ώστε να μας ακούσει ο Θεός, γιατί κατακριτές κ ιεροκατηγορους, ο Θεός δεν ακούει νομίζω, κ ας κάνουν χίλια κύριε ελέησον! Από την στιγμή που δεν εφαρμόζουν το έλεος που ζητούν στην ζωή τους, ούτε κ ο Θεός θα τους δείξει το έλεος του!! Κ αυτό να το προσέξουν όλοι, οι “μεν κύριε ελέησον” ( κληρικοί, λαικοι, μοναχοί) που δεν δίνουν έλεος παρά τις νηστείες τα κομποσκοίνια τις καλογερικες μετάνοιες αλλά η καρδιά δεν κάνει μετάνοια! Αλλά κ όσοι τα βάζουν με την εκκλησία ( Χριστό, κλήρο κ λαό) κ τον τον ίδιο Θεό εν γνώσει κ εν αγνοία τους!
    Καλή μας χρονιά,κ Ευχαριστώ για τον χώρο να πω κ εγώ την γνώμη μου!
    Γιατί όλα κρίνονται στην αγάπη! Δηλ , στην συγχώρηση!! Κ όχι σε τύπους τυπολατρειες κ φαρισαϊσμους. Α λέγω πάσι λέγω!

    ΑπάντησηΆκυρο

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.