ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Συνέντευξη - βόμβα παραχώρησε η τ. Βουλευτής και επικεφαλής του Μετώπου Νίκης, κα Ραχήλ Μακρή στην Γιώτα Μπάγκα και στο myradio 89.6 εις την οποία ομίλησε για την Οικονομία, τα Εθνικά Θέματα και την Εκκλησία.

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- Για τα ζητήματα της Εκκλησίας σημείωσε:

΄΄Έχουν στόχο τη διάλυση της Ορθοδοξίας. Στην ουσία πρόκειται για ισλαμολάγνους με σχέδιο ισλαμοποίησης της χώρας μας μέσω αυτών που στέλνει ο Ερντογάν. Όραμα του Πρωθυπουργού ειναι να δγμιουργήσει ένα μουσουλμανικό συμβούλιο παρά τω Πρωθυπουργώ.

Το πρόβλημά τους δεν ήταν ο Κορονοιός. Μπορούσαμε όπως σε όλες τις Ορθόδοξες χώρες που πήραν οι Πατριάρχες τις απόφάσεις να είναι ανοικτές οι εκκλησίες και να μην μας στερήσουν με φασιστικό τρόπο το δικαίωμα του Εκκλησιασμού.

Δεν στερήθηκαν οι πιστοί τη Θεία Κοινωνία ούτε στη Γεωργία, ούτε στη Ρωσία, ούτε σε καμία άλλη χώρα. Δεν έκλεισαν οι εκκλησίες.

Υπήρξε μια δίωξη που δεν έχει επαναληφθεί . Ούτε καν οι Τούρκοι και οι Ναζί τόλμησαν να κλείσουν Εκκλησίες και να προβούν σε τέτοιες πράξεις, με συλλήψεις ακόμη και Ιερέων.

Χτυπώντας την Ανάσταση του Κυρίου μας, χτυπώντας τη Θεία Κοινωνία που είναι σώμα και αίμα Χριστού και χτυπώντας το Άγιο Φως που εγκλώβισαν στην Πλάκα, όλα έχουν έναν σκοπό που μαζί με το Τέμενος που σε λίγο καιρό θα ανοίξουν ενώ έχουν δώσει ακόμη και άδεια τζαμιών στη Ρόδο και στην Κω κατ απαίτηση Ερντογάν.

Την ίδια ώρα που ειχαν προβεί σε διώξεις Ιερέων άφηναν ανενόχλητους τους Ιμάμηδες.

Για τον αφορισμό:

Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος κυνηγήθηκε πάρα πολύ καιρό εξου και η ώθηση σε παραίτηση.΄΄

Καραγιάννης Ανδρέας

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.