ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Στους 81 ανέρχεται ο αριθμός των νεκρών από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική. Nωρίτερα από την εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σταυρούλα Μαλλίρη ανακοινώθηκε πως επίσημα ο αριθμός των νεκρών είναι 79. Ωστόσο, λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι ένας 84χρονος εγκαυματίας που νοσηλευόταν στο Θριάσιο εξέπνευσε, ενώ το πτώμα ακόμη μίας γυναίκας εντοπίστηκε στο Μάτι.

«Η Πυροσβεστική έχει δεχθεί δεκάδες κλήσεις για καταγραφές αγνοούμενων ατόμων» είπε η κα Μαλλίρη και πρόσθεσε ότι οι έρευνες για τον εντοπισμό των ανθρώπων που αγνοούνται συνεχίζονται και σήμερα ανά οικοδομικό τετράγωνο στις περιοχές Ν. Βουτζά, Μάτι και Ραφήνα.

Όπως ανακοίνωσε στις 11 το πρωί η εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Σταυρούλα Μαλλίρη οι νεκροί ανέρχονται πλέον στους 79. Όπως είπε »μέχρι στιγμής έχουμε δεχθεί δεκάδες κλήσεις για καταγραφή αγνοούμενων ατόμων. Επειδή βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία ταυτοποίθησης των θυμάτων, ενδεχομένως κάποιοι από τους νεκρούς να βρίσκονται στη λίστα των αγνοουμένων, καθώς και άτομα που έχουν επιστρέψει στους οικείους τους χωρίς να έχουν ενημερώσει γι’ αυτό στις αρχές».

Η κ.Μαλλίρη πρόσθεσε ότι οι αγνοούμενοι δηλώνονται από τους συγγενείς τους στον αριθμό 199 της Πυροσβεστικής, ενώ όπως είπε, συνεχίζονται οι έρευνες από σπίτι σε σπίτι από πεζοπόρα τμήματα της υπηρεσίας, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν κι άλλα θύματα.

Αγνοούμενοι

«Δεν έχουμε καμία εικόνα. Δεν γνωρίζουμε επίσημα τον αριθμό των αγνοουμένων», απαντά στις 10:50 η πυροσβεστική υπηρεσία στο protothema, τρεις ημέρες μετά την τραγωδία που συγκλονίζει το Πανελλήνιο.

 

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.