ΕΜΥ ΚΑΙΡΟΣ : Αστραπές, βροντές, κεραυνοί και χαλάζι συνθέτουν το πρώτο χειμερινό σκηνικό, με τα Χανιά να δέχονται από χθες το βράδυ μεγάλα ποσοστά βροχής.

Οι χαμηλές θερμοκρασίες που θα επικρατήσουν το τριήμερο Τρίτη με Πέμπτη στα ανώτερα στρώματα της τροπόσφαιρας, οι οποίες στο χάρτη που ακολουθεί έχουν τη μορφή ψυχρής λίμνης, θα ευνοήσουν την εκδήλωση ισχυρών βροχοπτώσεων και καταιγίδων που κατά τόπους θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις, στα ανατολικά και κυρίως στα νότια ηπειρωτικά και θαλάσσια τμήματα της χώρας.

Η «ψυχρή λίμνη», σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, αναμένεται να συνεχίσει να προκαλεί άστατο καιρό στην Ελλάδα, με βροχές και καταιγίδες να εκδηλώνονται καθημερινά σε πολλές περιοχές μέχρι και την Πέμπτη.

Άστατος ο καιρός μέχρι και την Πέμπτη: Προειδοποίηση για σημαντικά προβλήματα στην Κρήτη – Τι είναι η «Ψυχρή Λίμνη» που προκαλεί ισχυρές καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις.

Άστατο καιρό με καταιγίδες,χαλάζι και χαμηλές θερμοκρασίες αναμένουμε για το επόμενο τριήμερο.

Το καιρικό φαινόμενο της «ψυχρής λίμνης» δημιουργεί αστάθεια τόσο λόγω των ψυχρών αερίων μαζών που τη συνοδεύουν, όσο και των ατμοσφαιρικών διαταραχών που την περιβάλλουν και επηρεάζουν και τη χώρα μας.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.