Σε τρεις ακολουθίες θα παραστεί το Ψυχοσάββατο (6/3/2021) ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων.

Το πρωί ο Σεβασμιώτατος θα ιερουργήσει και εν συνεχεία θα προστεί της επιμνημοσύνου δεήσεως υπέρ αναπαύσεως πάντων των απ’ αιώνος κεκοιμημένων Ορθοδόξων Χριστιανών στον Ιερό Κοιμητηριακό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής Κομοτηνής. Στις 10.30 θα χοροστατήσει στην επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως πεσόντων αστυνομικών κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, στο Μνημείο των πεσόντων Αστυνομικών δίπλα στο Αστυνομικό Μέγαρο Κομοτηνής και στις 11:30 π.μ. κατά την επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των υπέρ Πίστεως και Πατρίδος πεσόντων κατά τους αγώνες του Έθνους, στο Στρατιωτικό Κοιμητήριο Κομοτηνής.

Την προηγούμενη ημέρα, Παρασκευή 5/3/2021, στις 5:30 μ.μ., ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του εσπερινού στην Ιερά Μονή Παναγίας Φανερωμένης Βαθυρρύακος και θα τελέσει επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως πάντων των απ΄ αἰώνος κεκοιμημένων Ορθοδόξων Χριστιανών.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.