ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Με τη συυμετοχή χιλιάδων πιστών εορτάσθηκε η μνήμη του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου στην Κερατέα Αττικής στο ομώνυμο προσκύνημα.

Σήμερα Ψυχοσάββατο Πεντηκοστής, Λαοθάλασσα πιστών προσήλθε από το πρωί στην Εκκλησία Αγίου Ιούδα Θαδδαίου για να προσκυνήσει την εικόνα και τον θαυματουργό σταυρό.

Ανήμερα της εορτής, 19 Ιουνίου, τελέσθηκε Πανηγυρική Θεία Λειτουργία χοροστατούντος Ιερέος της Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λευρεωτικής.

Δείτε φωτογραφίες και βιντεο:

@ekklisiaonline

Ουρές χιλιομετρων στον Αγιο Ιούδα το Θαδδαιο#εκκλησια #θαδδαιος

♬ πρωτότυπος ήχος – Εκκλησία Online

@ekklisiaonline

Αγιος ιουδας θαδδαιος#εκκλησια #θαδδαιος

♬ πρωτότυπος ήχος – Εκκλησία Online

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟΥ: Η παρακάτω Προσευχή, είναι Προσευχή εννεαημέρου, προς τον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο. Λέγεται, ότι όταν συναντάμε προβλήματα ή όταν δεν φαίνεται να υπάρχει βοήθεια και έχουμε σχεδόν απελπιστεί.

Οι προσευχές του εννεαημέρου πρέπει να λέγονται επτά (7) φορές την ημέρα, επί εννέα (9) συνεχείς ημέρες. Οι προσευχές εισακούγονται την εννάτη και πριν και ποτέ μέχρι τώρα δεν απέτυχαν. Θα λάβετε τη Χάρη που ζητάτε, όσο απραγματοποίητη κι αν φαίνεται.

Αρχίζοντας την προσευχή σας μπορείτε να προσεύχεστε ως εξής: «Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού δια της μεσιτείας του Αγίου και ενδόξου σου Αποστόλου Ιούδα του Θαδδαίου, ελέησον με τον αμαρτωλό».

Η συνέχεια στο άρθρο Προσευχή στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-1)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.