ΨΥΧΟΣΑΒΒΑΤΟ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα live streaming - Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων - Ψυχοσάββατο 22 Ιουνίου 2024 07.15 - Τρισάγια του Ψυχοσάββατου της Πεντηκοστής.

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Ψυχοσάββατου Ζωντανά. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Όρθρος με τα τρισάγια του Ψυχοσάββατου προ της Πεντηκοστής – Ευλογία και Προσευχή για τους κεκοιμημένους. Θεία Λειτουργία 22 Ιουνίου 2024 στις 07.15 το πρωί. Σάββατο των Ψυχών. Ψυχοσάββατο προ της Πεντηκοστής. Τρισάγια και Μνημόνευση Ψυχών. Ο Άγιος Ευσέβιος ο Ιερομάρτυρας και Επίσκοπος Σαμοσάτων. Οι Άγιοι Ζήνων και Ζηνάς ο υπηρέτης του οι Μάρτυρες.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: Ακολουθία Όρθρου και Θείας Λειτουργίας με το Ψυχοσάββατο της Πεντηκοστής – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Ψυχοσάββατο 22 Ιουνίου 2024 07.15.

ΨΥΧΟΣΑΒΒΑΤΟ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα live streaming – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Ψυχοσάββατο 22 Ιουνίου 2024 07.15 – Τρισάγια του Ψυχοσάββατου της Πεντηκοστής.

ΕΟΡΤΗ ΨΥΧΟΣΑΒΒΑΤΟΥ
ΨΥΧΟΣΑΒΒΑΤΟ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας του Ψυχοσαββάτου 22 Ιουνίου 2024 της εορτής του Ψυχοσάββατου προ της Πεντηκοστής με τον Όρθρο και την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων.

Ιερείς: π. Δημήτριος Κατσαρός

Ώρα έναρξης: 07.15
ΟΡΘΡΟΣ ΨΥΧΟΣΑΒΒΑΤΟ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ. Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της εορτής του Ψυχοσάββατου της Πεντηκοστής – Ψυχοσάββατο 22 Ιουνίου 2024 – Ώρα 07.15 – Εκκλησία Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων – Όρθρος & Πανηγυρική Θεία Λειτουργία Ψυχοσάββατου προ της Πεντηκοστής. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός.

Ψυχοσαββατο Πεντηκοστησ
Ψυχοσαββατο
Ψυχοσαββατα
Ορθροσ
Θεια Λειτουργια
Παρακληση
22 Ιουνιου
Божественная литургия
divine liturgy

Ο ευρύχωρος και μεγαλοπρεπής Ιερός Ναός του Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από πέτρα και είναι βυζαντινού ρυθμού, σταυρεπίστεγος. Η οροφή του τρούλου απέχει 25 μέτρα από το δάπεδο. Διαθέτει εντυπωσιακό ξυλόγλυπτο τέμπλο, και τα τελευταία χρόνια ο εσωτερικός διάκοσμός της εμπλουτίστηκε με τοιχογραφίες. Το 2010 κατασκευάστηκαν τα προπύλαια στις δύο εισόδους. Η εκκλησία γιορτάζει στις 14 Σεπτεμβρίου. Την ημέρα εκείνη γίνεται η μεταφορά της Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνα από το μοναστήρι του Δουσίκου και η περιφορά της στην κωμόπολη.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.