Ψήφισμα εξέδωσε ο Σύλλογος των Διδασκόντων και ο Σύνδεσμος των Αποφοίτων της Εκκλησιαστικής Σχολής Κρήτης για την κοίμηση του Πρωτοπρεσβυτέρου π. Μιχαήλ Πετράκη ο οποίος ήταν απόφοιτος της Εκκλησιαστικής Σχολής αλλά και Καθηγητής της.

Με θλίψη πολλή ο Σύλλογος των Διδασκόντων και ο Σύνδεσμος των Αποφοίτων της Εκκλησιαστικής Σχολής Κρήτης, πληροφορήθηκε από την Ανατολική Κρήτη την θλιβερή είδηση για την κοίμηση του μακαριστού Πρωτοπρεσβυτέρου πατρός Μιχαήλ Πετράκη, Εφημερίου της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας και Καθηγητού Θεολόγου, παλαιού Αποφοίτου και Καθηγητού της Εκκλησιαστικής Σχολής Κρήτης.

Ο αοίδιμος π. Μιχαήλ υπήρξε παιδαγωγός συνετός και καλός, σοβαρός μυσταγωγός της Θεολογικής επιστήμης στους Ιεροσπουδαστές της Εκκλησίας της Κρήτης, τους οποίους μυσταγωγούσε με παιδεία και νουθεσία Κυρίου, οδηγήσας πολλούς εξ αυτών στο Ιερό θυσιαστήριο και στο Αναλόγιο της Εκκλησίας αλλά και στον Ιερό Άμβωνα της Θεολογικής διδασκαλίας.

Γι’ αυτήν του την συμβολή Μαθητές, Καθηγητές και Συμμαθητές του, θα τον ενθυμούμεθα με πολλή συγκίνηση και θα τον μνημονεύομε ‘’εν ταις προσευχαίς μας’’.

Για τον Σύνδεσμο

Ο Πρόεδρος
Πρωτ. Αντώνιος Σαπουνάκης

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.