Η μπαταρία σε ένα tablet υπολογίζεται σε mAh τα οποία στα περισσότερα tablet είναι από 4.000 έως 5.000 mAh. Όσο μεγαλύτερη είναι η χωρητικότητα της μπαταρίας τόσο περισσότερες ώρες μπορεί να λειτουργεί η συσκευή με μια μόλις φόρτιση. Ένα tablet με μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας 7000 mAh σου δίνει όλη την ισχύ που χρειάζεσαι για να ολοκληρώσεις τις εργασίες σου καθώς διαρκεί για 9 ώρες αναπαραγωγής βίντεο με μία μόνο φόρτιση.

Πως θα επιλέξετε το κατάλληλο

Πριν προβείτε σε αγορά θα πρέπει να σκεφτείτε τις ανάγκες σας.
-Τα tablet με τετραπύρηνο επεξεργαστή, είναι ιδανικά για βασικές εργασίες, όπως browsing και σημειώσεις, ενώ μπορούν να ανταποκριθούν και σε βιντεοκλήσεις, αλλά με ένα 8 πύρηνο επεξεργαστή μπορούμε να κάνουμε βιντεοκλήσεις χωρίς κολλήματα. Για να έχουμε πιο γρήγορες αποδόσεις θα επιλέξουμε ένα tablet με 8-πύρηνο αντί με 4-πύρηνο επεξεργαστή.

-Οι επιδόσεις ενός tablet συνήθως συνδυάζονται και με την ανάλογη μνήμη RAM. Ένα μοντέλο με 3GB ή 4GB μνήμη παρέχει άνετη εργασία χωρίς κολλήματα.
-Όσο αφορά την μπαταρία, επιλέγουμε μεγάλη σε mAh για να μην χρειάζεται επαναφόρτιση η συσκευή εντός της ημέρας.

Ποια είναι τα κριτήρια

Το πρόγραμμα καλύπτει όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες, από το νηπιαγωγείο μέχρι και το πανεπιστήμιο. Το βασικό κριτήριο συμμετοχής είναι η φόρμουλα του «ισοδύναμου οικογενειακού εισοδήματος», το οποίο προκύπτει από το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα, τον αριθμό των παιδιών ανά οικογένεια και το αν μία οικογένεια είναι μονογονεϊκή ή όχι.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο πρόγραμμα, κάνετε είσοδο στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του προγράμματος. Στην περίπτωση που πληρούνται οι όροι συμμετοχής, τότε το Voucher θα εκδίδεται με τη μορφή ενός μοναδικού ηλεκτρονικού κωδικού.

Πώς θα εξαργυρώσετε το Voucher

Αν κάνετε την αγορά από φυσικό κατάστημα, τότε θα πρέπει να εκτυπώσετε τον ηλεκτρονικό κωδικό που αντιστοιχεί στο Voucher και να το έχετε μαζί σας Αν προτιμήσετε ηλεκτρονική αγορά, τότε η εξαργύρωση θα γίνει με την αποστολή του ηλεκτρονικού κωδικού.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.