Δόθηκε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα, η λίστα με τα ΜΜΕ που έλαβαν χρήματα για την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι» και «Μένουμε Ασφαλείς».

Η λίστα βέβαια δεν λέει και πολλά πράγματα γιατί απουσιάζει το βασικότερο: δεν αναφέρει πόσα χρήματα δόθηκαν στο καθένα. Αυτά, όπως είπε ο κ. Πέτσας, θα τα μάθουμε το 2021. Εστω και αν ο ίδιος το πιο πιθανό είναι να μη βρίσκεται στη θέση του τότε – δεν είναι δα και τόσο επιτυχημένος, είναι πολλές οι γκάφες του.

Στη λίστα βλέπουμε εφημερίδες, sites, ραδιόφωνα και τηλεοράσεις.

Απ’ όλη την Ελλάδα. Ειδικά τα sites τα ψάχνουμε ένα προς ένα. Και δεν είναι μόνο κάτι απίθανα ή κάποια άλλα που δεν υπάρχουν καν αλλά είναι και sites που δεν περιέχονται στο Μητρώο Online Media.

Αυτό από το νόμο απαγορεύεται. Δεν ξέρουμε αν τον κ. Πέτσα τον καλύπτει νομικά κάποια από τις ΠΝΠ της πανδημίας, αλλά ηθικά και πολιτικά είναι ακάλυπτος 100%.

Να σημειώσουμε πως μέσα στη λίστα υπάρχουν ψευτο site της Ορθοδοξίας, ανθρώπων που εκβιάζουν και παρακαλούν όλη μέρα, ανθρώπων που εκμεταλλεύονται την ΠΑΙΔΕΙΑ με οικτρό τρόπο. Αυτά τα site της Ορθοδοξίας τις ημέρες της Πανδημίας που ήταν κλειστές οι εκκλησίες, πληρώθηκαν αδρά για να μην αντιδράσουν προφανώς σε αυτό το αίσχος.

Να σημειωθεί πως το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE , το μεγαλύτερο εκκλησιαστικό site με διαφορά 1 προς 20 από το δεύτερο ΑΡΝΗΘΗΚΕ να συμπεριληφθεί στη λίστα της ντροπής.

Η αίσθηση πλέον είναι πως το ζήτημα δεν είναι μόνο ηθικό αλλά και νομικό.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.