ΟΑΕΔ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ : Προβλήματα παρατηρούνται στην πλατφόρμα tourism4all.gov. Σε περίπτωση που ο δικαιούχος έχει πιστοποιητικό αναπηρίας εν ισχύ με ποσοστό από 67% και άνω θα πρέπει να επισυναφθεί το πιστοποιητικό.

Ως «Ωφελούμενα μέλη» των δικαιούχων του προγράμματος είναι:

α) τα άγαμα τέκνα του δικαιούχου με ημερομηνίες γέννησης από 31.12.2002 έως και 31.12.2017, όπως προκύπτει από τα στοιχεία του Μητρώου Πολιτών.

β) τα τέκνα του δικαιούχου, ανεξαρτήτου ηλικίας, με ποσοστό νοητικής ή σωματικής αναπηρίας τουλάχιστον 67%, εφόσον είναι άγαμα, διαζευγμένα ή σε χηρεία,

γ) ο/η σύζυγος του δικαιούχου ή το πρόσωπο που έχει συνάψει σύμφωνο συμβίωσης με αυτόν.

δ) οι συνοδοί δικαιούχων ή ωφελουμένων των ως άνω περιπτώσεων β’ και γ’ ανηκόντων στην κατηγορία ατόμων με νοητική ή σωματική αναπηρία τουλάχιστον 67%, και μόνο στην περίπτωση που υπάρχει αναγκαιότητα συνοδείας και αυτή προκύπτει από τον νόμο και αποδεικνύεται από σχετική βεβαίωση (όταν απαιτείται), όπως αυτή προσδιορίζεται στα δικαιολογητικά συμμετοχής στην παρούσα Πρόσκληση.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ

Η ηλεκτρονική εφαρμογή του προγράμματος «Τουρισμός για όλους», www.tourism4all.gov.gr θα δέχεται αιτήσεις των δικαιούχων σύμφωνα με το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ από σήμερα 29/6/2020 το απόγευμα έως την Παρασκευή 03/07/2020 ως εξής:

ΔΕ 29/6 & ΤΡ 30/6 ΑΦΜ που λήγουν σε 0 – 1 – 2

ΤΕ 01/07 ΑΦΜ που λήγουν σε 3 – 4 – 5

ΠΕ 02/07 ΑΦΜ που λήγουν σε 6 – 7

ΠΑ 03/07 ΑΦΜ που λήγουν σε 8 – 9

Για τις υπόλοιπες ημέρες και έως τη λήξη της προθεσμίας υποβολής, την Κυριακή 05/07/2020, θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση.

ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Με διορθωτικές, αποζημιώσεις έως την προκαταβολή ενιαίας
Προηγούνται οι αιγοπροβατοτρόφοι, Σεπτέμβριο οι ενισχύσεις σε παράκτιους αλιείς, παραγωγούς λαϊκών και οινοπαραγωγούς.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.