ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Δηλώνω παρών στην Πρωτοβουλία του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE για δράσεις από Κλήρο και λαό σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η πατρίδα μας.

Οι Ιερείς και λαϊκοί πίσω από το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, αφουγκραζόμενοι τη δεινή θέση εις την οποία έχει περιέλθει η πατρίδα μας με τον ακήρυχτο πόλεμο από πλευράς Τουρκίας καλεί όλους τους ευσεβείς πιστούς σε επαγρύπνηση και μαζική προσέλευση στους Ιερούς Ναούς της Επικράτειας κατά τη διάρκεια των Χαιρετισμών.

Στους Α Χαιρετισμούς στον Ιερό Ναό Αγίου Τρύφωνος Ρόδου θα αναγνωσθούν από τον Πανοσ. Αρχιμ. Αθανάσιο Μισσό προσευχές για την Πατρίδα μας και τους στρατιώτες που με αυταπάρνηση ως Ακρίτες φυλάνε τα σύνορά μας.

Παρόμοιο πρόγραμμα θα ανακοινωθει τις επόμενες ημέρες και σε άλλους Ιερούς Ναους κατά τη διάρκεια της Σαρακοστής, στην πορεία μας προς το Άγιο Πάσχα.

Να μην ξεχνούμε:

«Είναι θέλημα Θεού. Είναι κοντά μας και βοηθάει, γιατί πολεμάμε για την πίστι μας, για την πατρίδα μας, για τους γέρους γονιούς, για τα αδύνατα παιδιά μας, για την ζωή μας, την λευτεριά μας…

Και όταν ο δίκαιος Θεός μας βοηθάει ποιος εχθρός ημπορεί να μας κάνει καλά…;».

(Θεόδωρος Κολοκοτρώνης)

Περισσότερα ΕΔΩ

Φανούρης Ευστράτιος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.