ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Στις φλόγες τυλίχτηκε το η Ιερά Μονή Παναγίας Άξιον Εστί Βαρυμπόμπης, Μετόχι της Ιεράς Μονής Μεγίστης Λαύρας Αγίου Όρους.

Ο όμιλος ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, μέσω του ιδρύματος που έχει ιδρύσει την PRUDENTIA αναλαμβάνει πρωτοβουλία για αποκατάσταση των ζημιών στο Μετόχι της Μεγίστης Λαύρας στη Βαρυμπόμπη.

Αποφασίστηκε η αποστολή Εμπειρογνωμόνων μηχανικών που θα κοστολογήσουν τις ζημιές από τη φωτιά και εν συνεχεία θα ξεκινήσει μια μεγάλη εκστρατεία ανάπλασης του Μοναστηριού.

Η PRUDENTIA είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός με βασική αποστολή την προστασία των συμβόλων της Ορθοδόξου Πίστεως τα οποία το τελευταίο χρονικό διάστημα απειλούνται στη χώρα μας αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

Βασικός μας στόχος η στήριξη του Ιερέα στο δύσκολο έργο του, η κατασκευή ή αποκατάσταση Ιερών Ναών και Μοναστηριών στην Ελλάδα και σε αρκετές χώρες όπου κυριαρχεί το Ορθόδοξο στοιχείο.

Η PRUDENTIA θα αναλαμβάνει projects για συντήρηση Ιερών Ναών που έχουν υποστεί καταστροφές, για τη διατήρηση μνημείων της Ορθοδοξίας και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Τα έργα αυτά φέρνει εις πέρας με δικά της έξοδα, σε συνεργασία με κατασκευαστικές εταιρίες. Στην υλοποίηση έχουν τη δυνατότητα να συμβάλουν και οι πιστοί ανά τον κόσμο εφόσον το επιθυμούν.

Παρακαλούνται οι Ιερείς σε Ελλάδα και κόσμο και οι πιστοί που επιθυμούν να κάνουν αίτηση στην PRUDENTIA για στήριξη του έργου τους να επικοινωνούν τώρα με τη διεύθυνση του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Το διοικητικό συμβούλιο του ιδρύματος PRUDENTIA αποτελείται από Αρχιερείς, δικηγόρους και επιστήμονες καταρτισμένους σε σημαντικούς τομείς, οι οποίοι θα παρουσιάσουν το έργο και την αποστολή του Ιδρύματος τις επόμενες ημέρες.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.