Ο γαμπρός και η νύφη πήγαν στην εκκλησία με ιδιαίτερο τρόπο.

Ο Νίκος και η Δέσποινα ένωσαν το απόγευμα του Σαββάτου τις ζωές τους με τα δεσμά του γάμου και παράλληλα βάφτισαν το αγοράκι τους.

Ιδιοκτήτης λεωφορείου του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Φθιώτιδας ο Νίκος επέλεξε να πάει στην εκκλησία, στην Ροδωνιά, με το λεωφορείο του.

Σε αυτό ανέβηκε φεύγοντας από το σπίτι του στη συνοικία του Παγκρατίου στη Λαμία. Αυτή τη φορά όμως δεν οδηγούσε ο ίδιος.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες του tvstar.gr. μαζί του ήταν οι φίλοι και συνάδελφοί του από το ΚΤΕΛ, αλλά και ιδιοκτήτες φορτηγών, που στόλισαν τα οχήματά τους και φρόντισαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους πατώντας συνεχώς τις κόρνες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που αρκετά ζευγάρια επιλέγουν ευφάντασοτυς τρόπους για να ”σημαδέψουν” την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους. Το ξεκίνημα της κοινής συμβίωσης και τη δημιουργία οικογένειας.

Τους ευχόμαστε ολόψυχα να πρωτοτυπήσουν και στη ζωή να είναι ευτυχισμένοι, αγαπημένοι και να έχουν ”βίον ανθόσπαρτον”.

Πρωτότυπος γάμος με λεωφορείο του ΚΤΕΛ στην εκκλησία της Ροδωνιάς Πρωτότυπος γάμος με λεωφορείο του ΚΤΕΛ στην εκκλησία της Ροδωνιάς Πρωτότυπος γάμος με λεωφορείο του ΚΤΕΛ στην εκκλησία της Ροδωνιάς

 

 

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.