Την Πέμπτη 27 Απριλίου θα καταβληθούν οι συντάξεις Μαΐου στους συνταξιούχους του Δημοσίου, του τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, του ΟΤΕ και των τραπεζών των οποίων ο ΑΜΚΑ λήγει σε 0, 2, 4, 6 και 8.

Την τελευταία εβδομάδα του Απριλίου θα πληρωθούν οι συντάξεις Μαΐου από τον ΕΦΚΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η καταβολή των συντάξεων Μαΐου θα ξεκινήσει στις 25 Απριλίου.

Δεδομένου ότι τα χρήματα εμφανίζονται στους λογαριασμούς των συνταξιούχων από το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας, η καταβολή των συντάξεων θα γίνει ως ακολούθως:

– Την Τρίτη 25 Απριλίου θα καταβληθούν οι συντάξεις Μαΐου στους συνταξιούχους των τέως φορέων ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

– Την Τετάρτη 26 Απριλίου θα καταβληθούν οι συντάξεις Μαΐου στους συνταξιούχους του Δημοσίου, του τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, του ΟΤΕ και των τραπεζών των οποίων ο ΑΜΚΑ λήγει σε 1, 3, 5, 7 και 9.

– Την Πέμπτη 27 Απριλίου θα καταβληθούν οι συντάξεις Μαΐου στους συνταξιούχους του Δημοσίου, του τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, του ΟΤΕ και των τραπεζών των οποίων ο ΑΜΚΑ λήγει σε 0, 2, 4, 6 και 8.

Βάσει προγραµµατισµού των αρµοδίων, σειρά πήραν τη Μεγάλη Τετάρτη τα 65 εκατ. ευρώ από τον ΕΛΓΑ για ζηµιές στη φυτική παραγωγή του έτους 2022 και κατόπιν τη Μεγάλη Πέµπτη οι υπόλοιπες συνδεδεµένες φυτικής παραγωγής που αφορούν όσπρια, µήλα και καρπούς µε κέλυφος, αλλά και 28,1 εκατ. ευρώ για έκτακτες ενισχύσεις (de minimis και για βροχοπτώσεις) στους παραγωγούς ροδάκινου.

Η συνέχεια στις πληρωµές αφορά τώρα τις συνδεδεµένες ενισχύσεις για τη ζωική παραγωγή, συνολικού ύψους περί τα 80 µε 85 εκατ. ευρώ, η οποία δροµολογείται για τα τέλη Απριλίου, ενώ µέχρι τις 14 Μαΐου -αναφέρεται από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης- ότι θα γίνουν συµπληρωµατικές πληρωµές της περσινής ενιαίας ενίσχυσης και της προκαταβολής των Βιολογικών για τα οποία εκκρεµούν διασταυρώσεις αρχείων µε αυτά της ΑΑ∆Ε.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.