Μητρόπολη Αργολίδος-Βαγγέλης Μπουγιώτης

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας.

Την πίτα ευλόγησε ο Ιερέας π. Κωνστατνίνος Ζαφείρης, ενώ παρευρέθηκε ο Νέος Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου Ταξίαρχος Ευάγγελος Φωτόπουλος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Αργολίδας Θεόδωρος Όψιμος, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων Ελλάδος Γρηγόρης Γερακαράκος, το ΔΣ. της τοπικής Ένωσης και φυσικά το προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας Γιώργος Παπαθεοφάνης κατά την κοπή της πίτα ευχήθηκε σε όλους να έχουν υγεία και καλή χρονιά.

Προηγήθηκε Γενική Συνέλευση της Ένωσης και μετά την τελετή της κοπής της πίτα ακολούθησε ημερίδα με θέμα: “Νέο Μισθολόγιο – Ασφαλιστικό – Μισθολογικό” με ομιλητή τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων Ελλάδος Γρηγόρη Γερακαράκο.

Πρωτοχρονιάτικη πίτα Αστυνομικών Αργολίδος Πρωτοχρονιάτικη πίτα Αστυνομικών Αργολίδος Πρωτοχρονιάτικη πίτα Αστυνομικών Αργολίδος Πρωτοχρονιάτικη πίτα Αστυνομικών Αργολίδος

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.