Γράφει η Μητρόπολη Σύρου

Πλήθος παιδιών επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί τον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β΄ στο Μητροπολιτικό Μέγαρο και του έψαλαν τα Κάλαντα για το νέο έτος.

Το μεσημέρι, επισκέφθηκαν το Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β΄ στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, συνοδευόμενα από τους γονείς και τους Εκπαιδευτικούς τους, τα παιδιά του Νηπιαγωγείου και του Παιδικού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως “ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ”, τα οποία έψαλλαν τα Κάλαντα και ευχήθηκαν με το δικό τους αθώο τρόπο για το νέο έτος.

Ο Σεβσμιώτατος κ. Δωρόθεος Β` τα ευχαρίστησε, τους ευχήθηκε πατρικά και τους διένειμε γλυκίσματα και δώρα,προσφορά τησ κυρίας Δώρας Συγγελίδη.

Εν συνεχεία, προσήλθαν τα μέλη του ιστορικού Λυκείου Ελληνίδων Σύρου, με τοπικές φορεσιές, και ευχήθηκαν για το νέο έτος, ψάλλοντας παραδοσιακά Κάλαντα με πρώτα τα κάλαντα Μυκόνου.

Πρωτοχρονιάτικες ευχές και Κάλαντα στον Σύρου Δωρόθεο Πρωτοχρονιάτικες ευχές και Κάλαντα στον Σύρου Δωρόθεο Πρωτοχρονιάτικες ευχές και Κάλαντα στον Σύρου Δωρόθεο Πρωτοχρονιάτικες ευχές και Κάλαντα στον Σύρου Δωρόθεο Πρωτοχρονιάτικες ευχές και Κάλαντα στον Σύρου Δωρόθεο Πρωτοχρονιάτικες ευχές και Κάλαντα στον Σύρου Δωρόθεο

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.