Όπως μας πληροφορεί η Μητρόπολη

Την 1η Ιανουαρίου 2018, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Άρτης, χοροστάτησε στον Όρθρο και ελειτούργησε ο επιχώριος Μητροπολίτης κ. Καλλίνικος.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ετελέσθη η καθιερωμένη Δοξολογία και ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε την Βασιλόπιτα, παρουσία των Τοπικών Αρχών.

Στην συνέχεια, μαζί με όλους τους εκπροσώπους των Αρχών, κατευθύνθηκαν στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας, όπου ευχήθηκαν στον Αντιπεριφερειάρχη κ. Βασίλειο Ψαθά.

Κατόπιν, ο Σεβασμιώτατος και οι Τοπικοί Άρχοντες έκοψαν την Βασιλόπιτα στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτης και ευχήθηκαν στον Διοικητή, κύριο Βασίλειο Μπαλάσκα και σε όλο το προσωπικό και στους νοσηλευομένους.

Τέλος, οι επίσημοι πήγαν στο Γηροκομείο «Γεωργίου και Σοφίας Μάτσου», όπου ο Μητροπολίτης Άρτης, μαζί με τον Σεβασμιώτατο πρώην Άρτης κ. Ιγνάτιο, έκοψαν την Βασιλόπιτα και ευχήθηκαν στο προσωπικό και στους τροφίμους του Ιδρύματος.

Πρωτοχρονιά στην Μητρόπολη Άρτης Πρωτοχρονιά στην Μητρόπολη Άρτης Πρωτοχρονιά στην Μητρόπολη Άρτης Πρωτοχρονιά στην Μητρόπολη Άρτης Πρωτοχρονιά στην Μητρόπολη Άρτης Πρωτοχρονιά στην Μητρόπολη Άρτης

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.